Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης: "Δεν είναι μια ενδεικτική περίπτωση το πώς συμπεριφέρθηκε ο Πέτρος σε εμένα. Δεν μπορεί αυτό να αποτελέσει κριτήριο για το τι είναι σαν άνθρωπος. Δεν σημαίνει τίποτα!"

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά ανοιχτά για την πρόσφατη επαγγελματική του σύμπραξη με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της πολύκροτης δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη και ένας εκ των τελευταίων συνεργατών του στο θέατρο πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου εναντίον του μιλάει για εκείνον. Ο λόγος για τον Αντίνοο Αλμπάνη, που το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο "Πρωινό” και μοιραία κλήθηκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

"Περιμένω κι εγώ με πολύ μεγάλη αγωνία να μιλήσει η Δικαιοσύνη. Είναι μια διαδικασία που έχει τραβήξει δυο χρόνια τώρα και διασύρονται άνθρωποι, οικογένειες κλπ. Θέλω πάρα πολύ να φτάσουμε στην άκρη του νήματος. Εγώ αυτό έχω να πω είναι το εξής: πάντα για τους ανθρώπους βγαίνει στο τέλος της μέρας. Οι άνθρωποι είμαστε και καλοί και κακοί και καθάρματα και υπέροχοι και γλυκύτατοι και όλα αυτά” ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης

"Η δική μου προσωπική εμπειρία ήταν μια καλή εμπειρία, όμως αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Αλλά να σου πω και κάτι ακόμα... Όταν έφτασα να συνεργαστώ εγώ με τον Πέτρο, ήταν ο χειμώνας που εγώ αρρώστησα. Εκ των πραγμάτων υπήρχε μια συνθήκη πολύ συγκεκριμένη. Αν είναι ένας άνθρωπος που το ορμέμφυτό του είναι να συμπεριφέρεται άσχημα και προσβλητικά ή να είναι παραβατικός, νομίζω κάμπτεται με έναν τρόπο όταν έχει απέναντι του έναν άνθρωπο που νοσεί – και το γνωρίζει πως νοσεί. Δηλαδή είναι ένα προστατευτικό κλίμα. Δεν είναι μια ενδεικτική περίπτωση το πώς συμπεριφέρθηκε ο Πέτρος σε εμένα. Δεν μπορεί αυτό να αποτελέσει κριτήριο για το τι είναι ο Πέτρος σαν άνθρωπος. Δεν σημαίνει τίποτα!” πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο ίδιος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ των θυμάτων χωρίς να μασά τα λόγια του: "Στο τέλος της μέρας βγαίνει ο λογαριασμός και εκεί θα φανεί τι άνθρωποι είμαστε και πώς έχουμε σταθεί απέναντι στην κοινωνία. Το να έχεις συμπεριφερθεί καλά σε έναν άνθρωπο και σε άλλους εκατό να έχεις συμπεριφερθεί χυδαία δεν σε κάνει καλό άνθρωπο. Εγώ έτυχε να είχα μια καλή εμπειρία με τον Πέτρο. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύω ότι ο Πέτρος έχει κάνει κάτι το οποίο είναι άσχημο ή δύσκολο για αυτά τα κορίτσια που έχουν εκτεθεί στο Πανελλήνιο και μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους. Για μένα προσωπικά, που είχα την επαφή μαζί του, είναι μια πολύ περίεργη περίοδος. Αρχίζεις και αναρωτιέσαι ο άνθρωπος που είχες απέναντί σου τι είναι...” είπε συγκεκριμένα, ενώ επεσήμανε: "Συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι έχουμε και αυτές τις πολύ πολύ σκοτεινές πλευρές. Για εμένα είναι φριχτό να βάλω τον εαυτό μου στη θέση ενός από τα θύματα. Είναι φριχτό ακόμα και να σκεφτώ τι έχουν περάσει... [...] Νομίζω οι άνθρωποι μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ πως ο Πέτρος έχει τέτοιες πλευρές. Αν αποδειχθεί βεβαίως ότι έχουν συμβεί όλα αυτά... Επίσης να σας θυμίσω πως σε αυτήν εδώ την καρέκλα είχε πει η Ρένια Λουιζίδου ότι συνήθως η καταπίεση ή η καταπάτηση της όποιας ελευθερίας γίνεται από πάνω προς τα κάτω και όχι αντιστρόφως. Στο 99% τουλάχιστον... Όλα έχουν να κάνουν με την εξουσία! Και επίσης όλα έχουν μια κλιμάκωση. Αλλιώς θα συμπεριφερθεί ο όποιος Πέτρος σε έναν άνθρωπο σαν και εμένα που κλείνω 20 χρόνια στη δουλειά και αλλιώς σε ένα παιδί που έχει βγει μόλις από τη σχολή. Είναι πολύ απροστάτευτο ένα παιδί που βγήκε χθες και προσπαθεί να υπάρξει στον χώρο, να δουλέψει και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα