Σπύρος Μπιμπίλας: "Τις τελευταίες ημέρες πολλοί καλλιτέχνες εκτίθενται ανεπανόρθωτα με τις δηλώσεις τους. Τι παιχνίδι παίζεται;"

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά που απασχόλησαν, και προκάλεσαν αντιδράσεις

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Πολλοί είναι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έσπευσαν να εκφράσουν τη δυασαρέσκειά τους όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα σε εκείνους ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος θέλησε να κάνει ένα γενικότερο σχόλιο για όλα όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αφότου δήλωσε "ενοχλημένος" στην κατάσταση της διαδικτυακής πλατφόρμας: "Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελόντων? ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη? Τι παιχνίδι παίζεται?".

Σ