Follow us

Μαρία Μπακοδήμου: "Είχα δύο χειριστικές σχέσεις στη ζωή μου. Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό"

Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με τον γιο και μιλά για όλα

Μαρία Μπακοδήμου

Συνέντευξη στο περιοδικό "OK!” παραχώρησαν η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο και μίλησαν τόσο για τη μεταξύ τους σχέση, όσο και για τους συντρόφους της παρουσιάστριας.

Στις σχέσεις του παρεμβαίνεις;

Μαρία: Όχι!

Άρης: Και να ήθελε, δεν θα την άφηνα. Τα προσωπικά μου είναι δικά μου, όπως και τα δικά της.

Μαρία: Αν του Άρη τού αρέσει μια κοπέλα, είναι ευτυχισμένος και περνάει καλά, θα μου αρέσει κι εμένα. Δεν έχω απωθημένα να κρατήσω τους γιους μου κοντά μου, λες και είναι ιδιοκτησία μου. Έτσι αισθάνομαι ότι δεν τους πνίγω κιόλας, οπότε θα έρχονται αργότερα μια Κυριακή να φάμε όλοι μαζί και δεν θα αποφεύγουν να σηκώνουν το τηλέφωνο όταν βλέπουν ότι τους καλώ. Αν και γενικά αποφεύγω να τους παίρνω. Αν θέλουν κάτι, θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου.

Άρης: Παλιότερα μας έπαιρνες και σε ώρες που δεν έπρεπε. Δεν θυμάσαι που με πήρες μια φορά που ήμουν στα μπουζούκια με την Κοκκίνου;

Μαρία: Καλά, αυτό είχε μεγάλη πλάκα, γιατί ήμουν στο σπίτι με τις πιτζάμες μου και παίρνει το τηλέφωνο η Έλλη για να μου μιλήσει. Συνειδητοποιώντας ότι είναι στην πίστα και τραγουδάει και από φόβο μη μου κάνει βιντεοκλήση και με δει όλο το μαγαζί με τις πιτζάμες, της το έκλεισα άρον άρον. (Γελάει.)

Άρη, πώς είναι να μεγαλώνεις ως παιδί χωρισμένων γονιών;

Άρης: Δεν ξέρω πώς είναι διαφορετικά γιατί οι γονείς μου είχαν χωρίσει πριν γεννηθώ. Μη σου πω πως όταν ήμουν μικρότερος με βόλεψε κιόλας γιατί αν τσακωνόμουν με τον έναν, πήγαινα στον άλλο. Αλλά ακόμη και τώρα, αν έχω κάτι με τον πατέρα μου, δεν θα πω στη μητέρα μου "βοήθησέ με να το λύσω". Οι σχέσεις ήταν και είναι πάντα ξεκάθαρες.

Θέλησες ποτέ να τους δεις ξανά μαζί;

Άρης: Όχι.

Μαρία: Ίσα ίσα. Θυμάμαι κάποια στιγμή ήταν να πάω κάπου με τον Δημήτρη, γιατί τα τελευταία χρόνια κάνουμε παρέα, και θυμάμαι ότι μου είχε πει: "Κανόνισε…". Αλλά τον καθησύχασα εξηγώντας του ότι δεν πρόκειται να επανασυνδεθούμε.

Άρης: Όπως ένα παιδί θα αντιδράσει κάπως αν μάθει ότι ύστερα από τόσα χρόνια οι γονείς του χώρισαν, έτσι θα αντιδράσω κι εγώ αν μάθω ότι είναι ξανά μαζί. Θα αλλάξουν εντελώς οι ισορροπίες κι αυτό θα μου ήταν περίεργο. Μια χαρά είμαστε έτσι όπως είμαστε.

Εσύ, Άρη, παρεμβαίνεις στην προσωπική ζωή της μητέρας σου;

Άρης: Όχι.

Ποιον θεωρείς τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη;

Άρης: Δεν θα της πω εγώ ποιον να διαλέξει. Αυτό που δεν θα μου άρεσε είναι ο σύντροφός της να θέλει να πάρει τον ρόλο του πατέρα.

Υπήρξε, δηλαδή, κάποιος σύντροφος της μητέρας σου που ήθελε να παίξει τον ρόλο του πατέρα;

Άρης: Υπήρξαν σύντροφοι που προσπάθησαν να ανακατευτούν.

Μαρία: Ναι, υπήρξαν.

Πώς αντέδρασες εσύ τότε, Μαρία;

Μαρία: Υπήρξε σύντροφος που μου έλεγε "δεν είσαι αρκετά αυστηρή με τα παιδιά" και με έβαλε σε μια διαδικασία να σκεφτώ ότι μπορεί να κάνω κάτι λάθος. Αλλά στην πορεία σκέφτηκα "δεν θα μου πει αυτός πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου" και δεν σου κρύβω ότι η στάση του αυτή με ξενέρωσε κιόλας. Είχε βγει ένας ανταγωνισμός ανάμεσα στα παιδιά και σε εκείνον για το πώς μοιράζεται η αγάπη μου.

Έχεις υπάρξει με σύντροφο που ήταν χειριστικός;

Μαρία: Ναι, αμέ! Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είχα δύο χειριστικές σχέσεις στη ζωή μου. Ο χειριστικός σύντροφος προσπαθεί να σε κάνει να χάσεις τη δύναμή σου. Αν είναι δίπλα σου και σου λέει συνέχεια "δεν τα χειρίζεσαι καλά τα πράγματα", προσπαθώντας να σε μειώσει, αλλά ταυτόχρονα σου εκδηλώνει την αγάπη του, ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι "μωρέ, για καλό μου, μου τα λέει", τσιμπάς το δόλωμα και τον αφήνεις να σε χειρίζεται. Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκα. Αλλά είχε περάσει αρκετός καιρός.

Για να λες ότι ήταν δύο οι χειριστικές σχέσεις που είχες, πάει να πει πως δεν είχες πάρει το μάθημα από την πρώτη φορά.

Μαρία: Όχι, γιατί κάθε άνθρωπος ακολουθεί διαφορετική τακτική. Αλλά κι εγώ ήμουν νεότερη και δεν είχα δουλέψει ακόμη με τον εαυτό μου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα