Follow us

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για όλα | Το τηλεοπτικό bullying, η αυτοκριτική, οι δύσκολες στιγμές, ο έρωτας, τα παιδιά & η "επανασύνδεση" με τη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στο "Καλύτερα Δε Γίνεται"

Γεράσιμος Βλαχόπουλος
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" της Κυριακής βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μετά από δύο ολόκληρα χρόνια βρέθηκε στη θέση του καλεσμένου και παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

"Στη ζωή μου είμαι ένας πολύ ντροπαλός και διακριτικός άνθρωπος. Οπότε τώρα όταν έρχομαι για συνέντευξη, έρχομαι με τη συστολή που έχω στη ζωή μου, που δεν κάνω υπερβολικά πράγματα, δεν θέλω να μαθαίνει ο κόσμος τι κάνω. Θεωρώ ότι κάνω μία πολύ ήσυχη και ήρεμη ζωή, οπότε έτσι αισθάνομαι κι εδώ" είπε εξηγώντας τη συστολή και τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως το τελευταίο διάστημα λέει φιλτραρισμένα την άποψή του.

Γιατί "αυτολογοκρίνεται"; "Έχουν έρθει τώρα τα social και πλέον δεν κρίνουμε τους άλλους με βάση αυτό που λένε αλλά με βάση αυτό που λένε οι άλλοι [...] Τα social μας έχουν αναγκάσει να φιλτράρουμε περισσότερο πια όσα λέμε" υποστήριξε.

Για το τηλεοπτικό bullying ανέφερε: "Πολλές φορές μπορεί να στενοχώρησα κάποιους, και σε καμία περίπτωση δεν έγινε ενσυνείδητα. Την κριτική και το τηλεοπτικό bullying που έχω φάει εγώ, δεν νομίζω ότι το ‘χει φάει κάποιος άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα. Για τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά είχα πει ότι δεν θέλω να τους εκμεταλλευόμαστε. Δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ή να έχει κάποια παραπάνω κιλά για να κάνω νούμερα [...] Απομόνωσαν κάτι κι είπαν ότι ο Γιώργος δεν θέλει να βλέπει τους χοντρούς. Κι όσον αφορά αυτό με το πάχος, τρώω καθημερινά δίκη έξω. Πλέον πηγαίνω να φάω κάπου, σηκώνονται από την καρέκλα και έρχονται και μου λένε κύριε Λιάγκα τελικά παχύνατε, κύριε Λιάγκα αδυνατίσατε. Κάθε μέρα ζω αυτό το δράμα με τα κιλά μου. Με ζυγίζει η μισή Ελλάδα όπου κι αν πάω".

Για τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν στη παρουσιάστρια εξήγησε: "Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και τα έλεγα για πλάκα. Όλη η Ελλάδα σου έκανε αυτή την πλάκα. Δεν την έκανα μόνο εγώ. Ήταν μια πλάκα που την ακολούθησα άκομψα κι εγώ. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, φιλτράρουμε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε. Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας;"

"Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα έχω πληρώσει περισσότερο απ' τον καθένα. Το κακό θα ήταν να προχωρήσω χωρίς να μάθω από τα λάθη μου και να επαναλάβω τα ίδια. Εκεί σημαίνει ότι υπάρχει εξέλιξη [...] Ο καθένας μας δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει, όταν βελτιώνει το δικό του μοντέλο; Όλοι κρινόμαστε καθημερινά με τη δουλειά που κάνουμε" συμπλήρωσε.

Τα παιδιά του δήλωσε ότι τον ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ενώ μιλώντας ελάχιστα για το διαζύγιο των γονιών του σε ηλικία 7 ετών είπε: "Το βίωσα σκληρά όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει ποτέ και ούτε θα μιλήσω. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλών δεκαετιών, που δεν είχα τη μάνα μου στη ζωή μου. Δεν βρισκόμουν με τη μάνα μου από πολύ μικρή ηλικία. Είναι κάτι προσωπικό και το διαχειρίστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα μόνος μου".

"Δεν παντρεύτηκα με σκοπό να χωρίσω. Δεν τα καταφέραμε να είμαστε μαζί. Το γεγονός ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση και ο κόσμος το βλέπει καθημερινά. Έγραψαν κάποιοι ότι το κάναμε για τα λεφτά. Όσα λεφτά του κόσμου κι αν δίνει κάποιος σε κάποιον, με έναν άνθρωπο που δεν τον χωνεύεις και δεν τον εκτιμάς και δε μπορείς να κάθεσαι μαζί του τόσες ώρες μαζί. Κι αυτό το έχουμε κατακτήσει με τη Φαίη. Κι είναι ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση" είπε για το διαζύγιο του.

Είναι ξανά ζευγάρι ή όχι με τη Φαίη Σκορδά; Ο Γιώργος Λιάγκας με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντά στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το αν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του: "Επειδή έγινε και λίγο πλάκα φέτος, να το ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε ζευγάρι. Δεν θα παίζαμε με αυτή την ιστορία γιατί έχουμε δύο παιδιά, που υπεραγαπούμε και οι δύο και είναι πια μεγάλα. Μπαίνουν στο διαδίκτυο και διαβάζουν. Δε θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους. Είναι απόλυτα ξεκάθαρη η σχέση μου με τη Φαίη. Τα παιδιά μας ήταν χαρούμενα έτσι κι αλλιώς που είναι μαζί στο μεγάλωμά τους. Τους ξεκαθαρίσαμε ότι η συνεργασία μας είναι ξεκάθαρα επαγγελματική για να μην έχουν προσδοκίες".

"Νομίζω ένα αγόρι καταλαβαίνει πιο πολύ τον μπαμπά από ό,τι τη μαμά που έχει σύντροφο. Μετά τον χωρισμό μου δεν ερωτεύτηκα ξανά. Μέχρι σήμερα δεν έτυχε να χρειαστεί να γνωρίσω στα παιδιά κάποια κοπέλα. Αν συμβεί, θα τους το πω" εξομολογήθηκε.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του; "Έχω ζήσει άσχημες στιγμές κυρίως όταν ήμουν στο δελτίο του Star όπως τότε με την ιστορία με τα παιδιά στα Τέμπη. Κάλυπτα το δελτίο. Δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου" εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν δίστασε να μιλήσει για την αυτοκριτική που έχει κάνει και στα τυχόν λάθη που έγιναν λέγοντας: "Έχω κάνει την αυτοκριτική μου [...] Αν έχω κάνει κάτι που έχει πειράξει, ήταν χωρίς πρόθεση, έχω απολογηθεί στον εαυτό μου, στον κόσμο, τα ‘χω πληρώσει τα λάθη μου και προχωράω" ενώ για την άτυχη στιγμή στον ΣΚΑΙ εξήγησε: "Δικαίως το πλήρωσα τότε εγώ γιατί ήμουν ο επικεφαλής μίας ομάδας και ο πιο προβεβλημένος. Το έφαγα, απολογήθηκα, πλήρωσα και χρηματικά και επαγγελματικά. Τιμωρήθηκα. Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη. Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ γιατί δεν ήξερα τον άνθρωπο. Δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, δεν το καταλάβαμε. Δε ξυπνάμε μια μέρα και λέμε θέλουμε να τελειώσει η καριέρα μας. Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα