Συντετριμμένες Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου - Φωτογραφίες

Η Άντζελά Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου έδωσαν φυσικά το παρών στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου, μην μπορώντας να κρύψουν το πένθος τους

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η απώλεια του ανεπανάληπτου Τόλη Βοσκόπουλου συγκλόνισε το πανελλήνιο, αφήνοντας πίσω της φτωχότερο το καλλιτεχνικό στερέωμα. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα τελέστηκε στο πρώτο Νεκροταφίο Αθηνών το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατό του ανεπανάληπτου καλλιτέχη.

Στο πλευρό της Άντζελάς Γκερέκου και της Μαρία Βοσκοπούλου βρέθηκαν πρώην συνεργάτες του μεγάλου τραγουδιστή, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Μητέρα και κόρη πενθούν τον άνθρωπό τους, και προσπαθούν να διαχεριστούν τον χαμό του Τόλη τους.

Άντζελα Γκερέκου μνημόσυνο Τόλης Βοσκόπουλος
Άντζελα Γκερέκου
Αντζελα Γκερέκου
Μαρία Βοσκοπούλου μνημόσυνο Τόλης Βοσκόπουλος
Μαρία Βοσκοπούλου
Μαρία Βοσκοπούλου
Άντζελα Γκερέκου
Άντζελα Γκερέκου Άννα Φόνσου
Άντζελα Γκερέκου Θανάσης Βισκαδουράκης
Σπύρος Μπιμπίλας