
Στο περιοδικό "Λοιπόν" και την Μαρία Σοφιανού μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης για τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που είδαν το φως της δημοσιότητας την τελευταία περίοδο και κλόμισαν τον καλλιτεχνικό και μη κόσμο.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής τοποθετήθηκε για το κύμα αποκαλύψεων και εξήγησε πως δεν είναι μόνο ο χώρος του θεάτρου που πλήττεται από ανάλογα περιστατικά αλλά πρόκειται για ένα φαινόμενο που εμφανίζεται όταν υπάρχει οποιαδήποτε μορφή εξουσίας.
Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Μπίγαλης υποστήριξε: "Αυτή είναι μια ιστορία που συμβαίνει δυστυχώς σε πολλούς χώρους. Όπου υπάρχει εξουσία, με οποιαδήποτε μορφή, μπορεί να υπάρξει και παρενόχληση. Όχι μόνο σεξουαλική. Υπάρχει και το μπούλινγκ και ο ψυχολογικός εκβιασμός. Τι να πω για έναν άντρα που έχει μια θέση εξουσίας; Κι εγώ είχα ας το πούμε κάποια εξουσία. Δεν διανοήθηκα ποτέ να κάνω κάτι με κάποια γυναίκα, αν δεν υπάρχει αμφίδρομη διάθεση. Δεν το συζητάω αυτό. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Μπορεί να μην έκανα λεφτά, πλούτη, εξουσία και τέτοια αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr