Follow us

Η Έλενα Χριστοπούλου με κόκκινο ψηλόμεσο μπικίνι που θα αναδείξει τέλεια τις καμπύλες σου

Μία από τις πιο θηλυκές γραμμές μαγιό.

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
Έλενα Χριστοπούλου

Ένα από τα στιλιστικά μαθήματα που πήραμε με την παρουσία της πανδημίας στη ζωή μας είναι πως αξίζει να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας διαχρονικά κομμάτια, που αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σιλουέτα μας και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα. Ακριβώς αυτό είναι το κριτήριο, με το οποίο θα επιλέξεις το μαγιό του φετινού καλοκαιριού. Όσο κι αν σε ενθουσιάζουν ο beachwear τάσεις, φρόντισε αρχικά να προσθέσεις στη συλλογή σου μαγιό σε διαχρονικά σχέδια που θα μπορείς να φοράς για χρόνια.

Σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει ακόμα τις αγορές σου, σίγουρα αξίζει να δεις το ψηλόμεσο μπικίνι της Έλενας Χριστοπούλου. Η επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της, αφού περνά χαλαρές στιγμές στ Κουφονήσια και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τα beach looks της. Σε ένα από αυτά φόρεσε ένα ψηλόμεσο μαγιό σε κόκκινη απόχρωση, το οποίο αναδεικνύει με τον πιο κομψό τρόπο τη σιλουέτα της.

Εάν είσαι fan του μπικίνι, φέτος αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα σε ψηλόμεση γραμμή. Αυτό το στιλ μαγιό ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, αφού αγκαλιάζει το σώμα και τις καμπύλες. Όσον αφορά μάλιστα στο κόκκινο χρώμα είναι σίγουρα must αφού ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, μελαχρινές, ξανθές ή κοκκινομάλλες και πρόκειται να αναδείξει το μαύρισμα σου.

Διάβασε περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα