Follow us

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε νέες δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη: "Είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του"

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: "Η δυσκολία μου είναι να συνεργαστώ με μη δύσκολους"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλεσμένος στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή "Καλοκαίρι #ΝΟΤ” στο OPEN βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Μιλώντας για την προσωπικότητά του ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: "Έχω κάνει ψυχανάλυση κι αυτό που έχω καταλάβει είναι πως υπάρχουν φορές που θα ήθελα να είμαι τελείως μόνος μου. Μάλλον είναι μια μορφή διαλογισμού είτε κάνω σερφ, είτε κάνω ποδήλατο, είτε κάτσω να διαβάσω ένα βιβλίο, είτε απομακρυνθώ από τη γυναίκα μου και από το γιο μου. Μπορώ να βρω τον τρόπο να μου λείπουν άνθρωποι ή πράγματα αλλά ταυτόχρονα να ξέρω ότι είναι πολύ ευεργετικό γιατί θα τους πεθυμήσω περισσότερο” ενώ για το πως το αντιμετωπίζει όλο αυτό η σύζυγός του απάντησε "Νομίζω έχει κατανόηση. Καταλαβαίνει την ιδιαιτερότητά μου που δεν είναι και τόσο παρανοϊκή. Έχει μια λογική δεδομένης και της ηλικίας που έχω και των βιωμάτων”.

Για τη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τεχνολογία είπε χαρακτηριστικά: "Δεν είχα μέχρι τα 24 μου κινητό, δεν είχα social media μέχρι το 2017, τουλάχιστον στο κινητό μου. [...] Ήθελα να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μου κι ήθελα όταν απομονώνομαι να το κάνω πραγματικά κι όχι με ένα κινητό. Αυτό είναι το ζήτημά μου με την τεχνολογία και την επικοινωνία που μπορείς να έχεις ανά πάσα στιγμή με έναν άνθρωπο. Προτιμούσα να είναι πιο επιλεκτική. [...] Παλιότερα με τρόμαζαν περισσότερο τα social media. Τώρα έχω εξοικειωθεί περισσότερο. Στη χειρότερη περίπτωση δεν θα απαντήσω σε κάτι που θα με ενοχλήσει και γενικά βαριέμαι να μπαίνω σε πολύ διάλογο”.

Για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να έχει δεχτεί κατά καιρούς τόνισε: "Δεν σβήνω, δεν μπλοκάρω. Εκτός κι αν απειλεί τη ζωή μου. Όταν έκανα στη Θεσσαλονίκη την παράσταση "Την ώρα του διαβόλου” δέχτηκα υβριστικά σχόλια ότι είμαι αντίχριστος, σατανιστής και διάφορα πράγματα εξαιτίας του τίτλου του έργου και μαζεύτηκαν και διάφοροι οι οποίοι προσπάθησαν να ματαιώσουν την παράσταση.[...] Δεν λαμβάνω υπόψιν τις απειλές, εκτός αν ο τύπος που με απειλεί, πραγματικά το εννοεί. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία λέγοντας: "Δεν πιστεύω στον χριστιανικό Θεό απαραίτητα. Πιστεύω στο Θεό. Έχω πολλά παραδείγματα στη ζωή μου που μου έχουν δείξει ότι είμαι μικρός σε σχέση με κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο. Αυτό το μεγαλύτερο, εγώ το ονομάζω Θεό. Έχω προσευχηθεί σε χριστιανικούς, ινδουιστικούς, βουδιστικούς ναούς. Δεν αποφεύγω να μπω σε έναν ναό αν αισθανθώ την ανάγκη να προσευχηθώ. Δεν το κάνω το πρωί, αλλά το κάνω το βράδυ πριν κοιμηθώ. Είναι ένας μίνι απολογισμός, αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον άυλο”.

Όταν η κουβέντα ήρθε στον νέο του ρόλο ως πατέρας δήλωσε: "Όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήμουν πολύ χαρούμενος και ταυτόχρονα πολύ μπερδεμένος. Καταλάβαινα ότι ξεκινάει ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος στη ζωή μου, τον οποίο πρέπει να διαβάσω και να μελετήσω πολύ καλά για να τον υποδυθώ επάξια. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος για τον οποίο είχα αρχίσει να προετοιμάζομαι πιο πριν”.

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στις δυσκολίες που φέρνει σε ένα ζευγάρι ο ερχομός ενός παιδιού: "Αλλάζει ένα ζευγάρι με τον ερχομό πάρα πολύ. Αυτό που δεν πρέπει να αλλάξει, αν και εφόσον είσαι ερωτευμένος, είναι μην θυσιάσετε τον έρωτά σας για το παιδί. Η πιο σωστή συμβουλή που μου έχουν δώσει οι φίλοι μου είναι "Διαφύλαξε πρώτα τον εαυτό σου”. [...] Φροντίζω να μη γίνω υπερβολικά χοντρός, να περνάω χρόνο με τη γυναίκα μου, να μην είμαι αντιαισθητικός, να μην ξύνομαι σε περίεργα μέρη και βλέπει η γυναίκα μου. Προσπαθώ να είμαι ερωτεύσιμος ακόμα και τώρα. Και προσπαθεί και η ίδια να είναι. Είναι σαν να εξαιρείς το παιδί και να λες "Εμείς θα είμαστε καλά οι δυο μας, γιατί αν δεν είμαστε, δεν θα είναι και αυτό”. Η προτεραιότητα μου, κάπως ακούγεται αυτό, είμαι μάλλον εγώ κι όχι ο μικρός. Γιατί αν είμαι εγώ όπως πρέπει να είμαι, μπορώ να είμαι ευτυχισμένος και να τον κάνω κι αυτόν να είναι”.

Για το γεγονός ότι αποφάσισε να παντρευτεί στα 44 του δήλωσε: "Το είδα πολύ γρήγορα με τη γυναίκα μου. Από τα μαλλιά, το χαμόγελο και την πλάτη είπα στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα ότι μάλλον μπλέξαμε”, ενώ χαρακτηρίζοντας τη σύζυγό του είπε: "Είναι λίγο πιο πρακτική. Είμαι αρκετά αέρινος και το να μου βάζει μια γυναίκα βαρίδια για να προσγειώνομαι στη γη, είναι απαραίτητη διαδικασία για εμένα. Η Γεωργία αρκετές φορές με προσγειώνει”.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί φυσικά και για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου όπου υποστήριξε: "Είναι πολύ υγιές να μου πει ο γιος μου αύριο ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και να μην έχω την ανησυχία που είχαν οι γονείς μου. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουμε ή δεν ξέρουμε οι οποίοι κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο του θεάματος. Αυτό είναι το υγιές κομμάτι, ότι στο μέλλον ένας υποψήφιος ηθοποιός θα μπορεί να μπει με μεγαλύτερη γενναιότητα σε αυτόν τον χώρο χωρίς να φοβάται τα παρελκόμενα του παρελθόντος τα οποία όλους μας είχαν ενοχλήσει κι όλους μας αφορούν. [...] Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας πολύ δύσκολος κι απαιτητικός σκηνοθέτης που με ένα τρόπο προσπαθεί να σου εκμαιεύσει ό,τι καλύτερο έχεις σαν υλικό μέσα σου. Σε παρασύρει σε ένα ταξίδι το οποίο είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Η δυσκολία μου είναι να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους. Όχι εκκεντρικούς κι αυτούς που σου βάζουν εμπόδια, αλλά αυτούς που σου στήνουν κάποια εμπόδια και ξέρεις ότι θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος. Είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του και το "δύσκολος” είναι στο κεφάλι μου εντελώς απαιτητικός, όχι δύστροπος, απαιτητικός".

Κλείνοντας, δεν έκρυψε μάλιστα ότι ως νέος πατέρας συνεχώς μαθαίνει από τον γιο του, ωστόσο το πρώτο πράγμα που θα ήθελε εκείνος να τον διδάξει είναι όσον αφορά τις γυναίκες είναι να τους συμπεριφέρεται σαν πριγκίπισσες και να είναι ευγενής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα