
"Ένα ίσον κανένα” λέγανε κάποτε οι γονείς όταν αποκτούσαν και δεύτερο παιδί και φαίνεται ότι και ο πρίγκιπας Harry συνειδητοποίησε ότι η ζωή με δύο παιδιά απαιτεί ταχυδακτυλουργικές δεξιότητες.
Σε μια πρόσφατη εμφάνισή του στα βραβεία WellChild στο Λονδίνο, ο δούκας του Sussex μίλησε για τον ερχομό της κόρης του Lili και τις αλλαγές που έφερε στην οικογενειακή τους ζωή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, ο πρίγκιπας αποκάλυψε ότι η νεογέννητη κόρη του είναι πολύ "χαλαρή” ενώ ο Archie "τρέχει πέρα-δώθε”, όπως είναι φυσιολογικό με βάση τις ηλικίες των παιδιών τους: "Ήμασταν πολύ τυχεροί μέχρι στιγμής, είναι πολύ χαλαρή και μοιάζει χαρούμενη που απλά κάθεται εκεί ενώ ο Archie τρέχει πέρα-δώθε σαν τρελός”.
Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr