Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μελβούρνη για προγραμματισμένες συναυλίες. Όμως υπήρξαν και μερικά απρόοπτα!
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ένα InstaStory, ενώ βρισκόταν στη Μελβούρνη για συναυλίες, ένα κρούσμα κορονοϊού ήταν αρκετό για να κλείσουν όλα και να μείνει ο κόσμος στα σπίτια του.
Το συγκεκριμένο video προβλήθηκε στην εκπομπή "Happy Day” όπου αναφέρθηκε πως ο τραγουδιστής "ματαίωσε τη συναυλία" του λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε στη Μελβούρνη.
Όμως, ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζοντας πως οι 4 συναυλίες του έγιναν κανονικά στη Μελβούρνη και έπειτα παρουσιάστηκε το κρούσμα κορονοϊού και έκλεισαν όλα, με τον ίδιο και την ομάδα του να πηγαίνουν στο Σίδνεϋ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr