Follow us

Άγριες Μέλισσες | Μελέτης & Αλέξης σε άγρια κόντρα για τον Δούκα & την Πηνελόπη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Σπύρος Σταμούλης αποκαλύπτουν τις εξελίξεις στις "Άγριες μέλισσες", που θα είναι καταιγιστικές καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Γιώργος Γεροντιδάκης και Σπύρος Σταμούλης

Μετά το χωρισμό του από την Πηνελόπη, ο Αλέξης κυνηγά πλέον χωρίς έλεος τον Δούκα, ειδικά όταν διαπιστώνει πως έχει σχέση με τη δολοφονία του Θέμελη. Ο Μελέτης, από την άλλη, προστατεύει τον δεύτερο πατέρα του, που τον έχει στηρίξει, σε αντίθεση με τον βιολογικό, που τον είχε απαρνηθεί...

Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς Γιώργος Γεροντιδάκης και Σπύρος Σταμούλης ανοίγουν τα χαρτιά τους στον "Τηλεθεατή" και μιλούν για τις καταιγιστικές εξελίξεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη στην αποκάλυψη ότι ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη;
"Αυτό είναι λίγο δύσκολο, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ο κόσμος του Μελέτη τη φετινή χρονιά έχει ανατραπεί τελείως. Είναι ο δεύτερος πατέρας του αυτός που έχει διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει σε γενικότερο επίπεδο, το πόσο θα τον διαφοροποιήσει σε σχέση με αυτό που έχει στο μυαλό του τη συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε φαντάζομαι ότι θα υπάρξει μια έκρηξη και θα αλλάξουν οι ισορροπίες σε όλη την οικογένεια".


- Θα τον καταγγείλει ή όταν μάθει ότι είναι ο Θέμελης ο βιαστής της μητέρας του θα κάνει πίσω;
"Δεν ξέρω αν θα τον καταγγείλει, σίγουρα θέλει να μάθει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Είναι δύσκολο να καταγγείλει τον δεύτερο πατέρα του ή να ταχθεί ενάντια στη μητέρα του ή σε όλη την οικογένεια. Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη".

- Θα δούμε τον Μελέτη να έρχεται σε κόντρα και με τον Κωνσταντή;
"Νομίζω ότι γενικώς η ψυχοσύνθεσή του αυτή τη στιγμή είναι ασαφής, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα πράγματα. Το μυαλό του τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι πληροφορίες που δέχεται είναι συνεχόμενες. Ίσως με τον Κωνσταντή έχει κι άλλα πράγματα, όπως το γεγονός ότι δεν πιστεύει ότι του έχει σταθεί τόσο πολύ σαν φίλος στην ιστορία με τον πατέρα του. Οπότε θα έχουμε συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα, με όλους τους χαρακτήρες που έχουν να κάνουν με αυτή την ιστορία".

- Με την Πηνελόπη θα συνεχίσει να επιμένει;
"Όλα σχετίζονται με την αποκάλυψη. Ο Μελέτης την άφησε ελεύθερη να επιλέξει αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή της. Η Πηνελόπη ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της κι έχει επιστρέψει στο σπίτι των Σεβαστών. Νομίζω ότι είναι μια σχέση, η οποία δεν μπορεί να σβήσει έτσι εύκολα. Οι σχέσεις δεν αλλοιώνονται ανάλογα με τα δεδομένα, υπάρχουν και άνθρωποι που μένουν πιστοί και αφοσιωμένοι στην αγάπη. Το μοναδικό φωτεινό σημείο που μπορεί να έχει στη ζωή του ο Μελέτης, είναι η Πηνελόπη και ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν λέω ότι θα την αφήσει, αλλά σίγουρα δεν θα την ενοχλεί. Ο Μελέτης είναι λακωνικός και "Σπαρτιάτης”, οπότε έχει μάθει να διεκδικεί με μεγάλη επιμονή, όχι όμως να πιέζει".

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

- Ο Αλέξης επισκέπτεται το γυναικολόγο της Πηνελόπης. Θα καταφέρει να μάθει κάτι;
"Ο γιατρός δεν θα του πει κάτι, αλλά, επειδή είναι εισαγγελέας και έχει συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και μετά θα πάει να κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις
στην Πηνελόπη".

- Εκείνη θα του αποκαλύψει την αλήθεια;
"Με τον τρόπο της".

- Θα είναι ένα μεγάλο σοκ για τον ίδιο;
"Είναι μια κατάσταση γεμάτη αλλεπάλληλα σοκ για τον Αλέξη. Μετά το χωρισμό έρχεται και αυτό. Σίγουρα είναι σοκ. Δεν μπορώ να πω ότι παύει η αγάπη που είχε για την Πηνελόπη, αλλά τώρα πια θα έχει πλήρη εικόνα γι’ αυτή την οικογένεια, γεγονός που τον επηρεάζει στον τρόπο που θα λειτουργήσει στα επόμενα επεισόδια. Ενισχύονται όλα τα αρνητικά συναισθήματα που
είχε για τους Σεβαστούς. Δεν το περίμενε από την Πηνελόπη, την οποία είχε ερωτευτεί και πίστευε ότι είναι διαφορετική, και όλο αυτό τον επηρεάζει".

Περισσότερα στον "Τηλεθεατή" που κυκλοφορεί!

Διαβάστε Ακόμα