Follow us

Άννα Μαρία Βέλλη: "Αδικήθηκα αρκετά από εσάς, τις εκπομπές"

Η Άννα Μαρία Βέλλη στο "Love It" για τον Νίκο Μπάρτζη, τον Αλέξη Παππά και όσα έγιναν στο Survivor

Καλεσμένη στο "Love It” της Παρασκευής βρέθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη, με την πρώην παίκτρια του Survivor να αποκαλύπτει όσα έγινα στις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομινίκου.

Η γνωστή Youtuber στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το ριάλιτι αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση του κόσμου και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, τόσο από τις εκπομπές, όσο και από τον κόσμο. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον Νίκο Μπάρτζη.

Αρχικά η ίδια είπε: "Είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φαίνεται. Ο κόσμος βλέπει το 30% από αυτά που περνάμε. Στο Survivor ήμουν ο εαυτός μου, αλλά το πώς προβλήθηκε είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου και το ίδιο ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες. Αυτό που βλέπετε δεν είναι η Άννα Μαρία. Είναι προϊόν μοντάζ, ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου και κάποιες στιγμές της Άννας Μαρίας. Εγώ έχω ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις, έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια στο παρελθόν και δεν με ενόχλησε. Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Αυτοί που δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν είναι οι δικοί μου άνθρωποι, που δεν έχουν επιλέξει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και σίγουρα τους ενόχλησε όλο αυτό το κύμα αρνητισμού. Τους είχα παρακαλέσει να μην βγουν να πουν τίποτα χωρίς να ξέρω τι θα συμβεί. Ευτυχώς το σεβάστηκαν, μέχρι και ο μπαμπάς μου. Δυσκολεύτηκε να κρατηθεί σε πολλές καταστάσεις".

Η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία της για ορισμένα σχόλια που δέχθηκε, λέγοντας: "Εγώ, ο Τζέιμς και ο Νίκος αδικηθήκαμε αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές, που σχολιάζετε τα τεκταινόμενα. Όταν έγινε το σκηνικό με τον Αλέξη, το οποίο αν θέλετε να το συζητήσουμε, άκουσα από διάφορες εκπομπές, όχι μόνο από τη δική σας, ότι ήμουν υπερβολική. Για εμένα αυτό ήταν πάρα πολύ βαρύ γιατί η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί δεν ήταν μόνο εις βάρος μου, ήταν εις βάρος των γυναικών στην καλύβα. Στην πορεία έγινε μεγαλύτερο ζήτημα το αν τελικά εγώ έχω σχέση με το Νίκο, παρά το ότι ο Αλέξης χρησιμοποίησε σεξιστικά σχόλια απέναντι, όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στην Ελευθερία, αλλά και στον Τζέιμς είδα πρόσφατα ότι του είπε "ladies first”, θέλοντας να θίξει τον ανδρισμό του, ένα καθαρά σεξιστικό σχόλιο. Πέρασαν τρεισήμισι μήνες και με έδιωξε κι από το παιχνίδι για να το καταλάβετε αυτό, αλλά τουλάχιστον κάλλιο αργά… Σαφώς και δεν έχω πλήρη εικόνα του τι έχετε πει όλο αυτόν τον καιρό, αλλά έχοντας δει κάποια αποσπάσματα προφανώς και θεωρώ ότι έχω αδικηθεί".

Όσον αφορά το περιστατικό με το μπαλάκι και για το αν έκλεψε, η ίδια είπε: "Έχοντας δει κάποια αποσπάσματα, θεωρώ ότι έχω αδικηθεί, όπως π.χ. στο σκηνικό με το μπαλάκι. Μέχρι και ο Γιώργος Λιανός είχε πάρει θέση, οι πάγκοι από κάτω δεν έχουν κενό. Δεν θυμάμαι ειλικρινά τι συνέβη, αν το θυμόμουν θα σου έλεγα ότι το έκανα. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως αν παίζουμε Μonopoly και κλέψεις, φεύγω από το παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο".

Για την προσωπική της ζωή είπε: "Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι όπως το power of love, ή δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι που θα ήταν ο πρώην μου για να δώσω τέτοιο δικαίωμα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι πολύ δοτική και εκδηλωτική, την ίδια ακριβώς σχέση που είδατε να έχω με τον Νίκο, σε παρόμοιες καταστάσεις την είχα και με τον Τζέιμς, και με τη Μαριαλένα όταν ήμασταν στις αρχές κοντά. Θυμάμαι να έχω φιλήσει τη Μαριαλένα στο στόμα σε νίκη και να συζητάμε αν θα το παίξουν. Δεν το είδατε, ευτυχώς γιατί θα κατηγορούμουν και για σχέση με τη Μαριαλένα. {…} Τον σύντροφό μου τον προβλημάτισε ότι δεν ήταν σε αυτό τον χώρο και βαλλόταν καθημερινά. Έπρεπε να χτίσει ένα τείχος και να το ξεπεράσει μόνος του. Όταν σε γνωρίζουν οι δικοί σου άνθρωποι δεν περιμένουν ένα τηλεοπτικό προϊόν για να δουν ποιος είσαι;"

Tags

Διαβάστε Ακόμα