Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Δεν θα χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου αν δεν κάνω του χρόνου τηλεόραση"

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο "Πάμε Δανάη" και μίλησε για όλα!

Ηλίας Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξένησε στο "Πάμε Δανάη" της Τετάρτης η Δανάη Μπάρκα και η παρουσιάστρια του "Pop Up" μίλησε για όλα!

Έχοντας φτάσει στα μισά περίπου της τηλεοπτικής σεζόν και την ίδια να κερδίζει συνεχώς έδαφος στην τηλεοπτική αρένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξήγησε το πώς διαμορφώθηκαν τα όνειρά της και τι ήταν αυτό που την έκανε τελικά να πει το μεγάλο "ναι" στην παρουσίαση, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Snik.

"Δεν περίμενα καν ότι τα όνειρά μου θα είναι αυτά. Τα όνειρά μου, η πορεία μου και η εξέλιξή μου διαμορφώθηκαν από τον χρόνο, τους ανθρώπους, τις συγκυρίες, τις προτάσεις που έτυχε να μου γίνουν και έτυχε να πω το "ναι", γιατί σε πολλά φοβόμουν να κάνω το βήμα και να πω το ναι σε κάτι διαφορετικό. Υπάρχει και αυτή η μετάβαση ότι από μοντέλο θα γίνεις παρουσιάστρια. Αποφάσισα να μην φοβάμαι καθόλου στη ζωή μου και να ακολουθήσω αυτό που θέλει η καρδιά μου και με αυτόν τον τρόπο ίσως να δείξω σε άλλα παιδιά να μην φοβούνται, να μην ντρέπονται να πουν το όνειρό τους, να το πουν στον εαυτό τους, τους φίλους τους, στο σύμπαν, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν" ανέφερε αρχικά, ενώ για το πώς αισθάνεται που ανήκει στα "νέα γενιά" των παρουσιαστριών, η ίδια απάντησε "ο κόσμος ήθελε αλλαγή, ήθελε ανανέωση στην TV".

Όσο για το ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε στο νέο αυτό ξεκίνημα στην καριέρα της, δήλωσε: "Στο μυαλό μου μέσα μου και στην καρδιά μου, είχα το άγχος αν θα καταφέρω να μιλήσω όταν θα πουν "3, 2, 1, πάμε” στην πρεμιέρα, καθώς είμαστε και από τις εκπομπές που δεν κάναμε πρόβα, δεν προλάβαμε να κάνουμε μία πρόβα ολοκληρωμένη και να πούμε ότι εκπομπή πηγαίνει έτσι. Οπότε οι πρόβες μας ήταν η πρώτη βδομάδα και η δεύτερη που ξεκινήσαμε, οπότε είχα αυτό το άγχος και αναρωτιόμουν ότι τώρα αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάρει αυτό το βάρος επάνω τους και από τον σταθμό και από την παραγωγή και η ομάδα που ήρθε δίπλα μου να με στηρίξει και είναι άνθρωποι που δουλεύουν 20 και 30 χρόνια. Τα παιδιά στις κάμερες, η παραγωγή, τα κορίτσια που είναι δίπλα μου, όλοι είναι άνθρωποι που για μένα ήταν εκεί και με στήριξαν. Οπότε στο μυαλό μου, ο μόνος μου φόβος ήταν το άγχος αν θα τους βγάλω ασπροπρόσωπους ή αν θα τους εκθέσω".

Σε ερώτηση για το αν το συμβόλαιό της με τον Alpha είναι διετές ή ενός χρόνου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναρωτήθηκε αν μπορεί να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια τέτοια πληροφορία, ωστόσο μιλώντας για το μέλλον του "Pop Up" ανέφερε: "Πρόσφατα έμαθα ότι αυτό λέγεται "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και θα γίνει πριν το Πάσχα. Οπότε δεν έχει γίνει ακόμα και δεν το ξέρω. Γενικά δεν έχει γίνει εκδήλωση ενδιαφέροντος σε όλο τον σταθμό, εκτός κι αν δεν με κάλεσαν! Έχω ένα συμβόλαιο το οποίο φαντάζομαι με καλύπτει σε κάποια καλά σημεία, αλλά δεν παύει να είμαι πρωτοεμφανιζόμενη. Δεν παίρνω ούτε πολλά χρήματα, ούτε έχω υπογράψει για μια 20ετία. Ήταν ρίσκο έτσι κι αλλιώς η δική μου παρουσία".

Όσο για το αν την επόμενη σεζόν δεν βρίσκεται η τηλεόραση στη ζωή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: "Μέχρι να γίνει η πρόταση του Alpha και να μάθω ότι έχω προτάσεις κι από άλλα κανάλια, ήξερα ότι δεν θα είμαι στο GNTM, οπότε η τηλεόραση δεν θα υπήρχε ούτως ή άλλως στη ζωή μου. Λογικό είναι, δεν θα χάσω και τη γη κάτω από τα πόδια μου, ούτε πριν υπήρχε. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη δουλειά μου, μου αρέσει πάρα πολύ, εάν ο κόσμος δεν θέλει να με βλέπει δεν θα συνεχίσω να την κάνω. Μια δουλειά είναι!".

Διαβάστε Ακόμα