Follow us

O Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για την Αγγελική Λάμπρη

"Την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας σπάνιος άνθρωπος" δήλωσε Γιώργος Καπουτζίδης παίρνοντας θέση και για τα περιστατικά βίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Γιώργος Καπουτζιδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου αλλά και για την ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως:

"Καταρχάς θέλω να πω πως τη θαυμάζω απεριόριστα τη συγκεκριμένη γυναίκα, της έστειλα και μήνυμα αμέσως όταν έμαθα αυτήν την εξομολόγηση. Είναι από τα σημαντικότερα πρότυπα που μπορεί να έχει ένα νέο κορίτσι σήμερα. Νιώθω ότι οι γυναίκες πρέπει να ενωθούν. Η ισότητα για την οποία μιλάμε είναι μόνο στα χαρτιά, δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Ισότητα πρέπει να γίνει στο μυαλό όλων, ο άντρας και η γυναίκα έχουν ίσα δικαιώματα. Πρέπει να μάθει ο άνδρας πώς να συμπεριφέρεται στη γυναίκα. Πρέπει να μάθει η γυναίκα και να νιώσει πως είναι ίση. Δε ζούμε σε μια κοινωνία που το έχει πετύχει αυτό το πράγμα. Δουλευόμαστε κίολας. Όταν μια γυναίκα αναρωτιέται αν έχει το δικαίωμα να μιλήσει ή διστάζει να μιλήσει...Είναι μαζικό δεν συμβαίνει σε έναν χώρο. Δεν είναι μόνο στον χώρο του αθλητισμού ή του θεάτρου. Συμβαίνει και στη δημοσογραφία, συμβαίνει παντού. Πέρα από το άντρας-γυναίκα, είναι βέβαια και στοιχείο του χαρακτήρα".

Στη συνέχεια, ο ίδιος προσέθεσε πως "μπορεί κάποιος να έχει εξουσία και να αποφασίσει πως δε θα τη χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο. Για παράδειγμα, εγώ έχω εξουσία όταν είμαι σεναριογράφος και σκηνoθέτης, αλλά από τον χαρακτήρα μου αποφασίζω πως δε θα χρησιμοποιήσω την εξουσία μου με αυτόν τον τρόπο. Δεν κατηγορείς βέβαια και αυτόν που δε μιλάει. Πάντα θα υπάρχει ένα μέρος του πληθυσμού που κάτω από τη φωτογραφία μίας γυναίκας που μίλησε ή ενός γκέι θα γράψει χυδαία πράγματα. Ε και; Aν είσαι καλά με τον εαυτό σου, έχεις πετύχει και είσαι χαρούμενος με τη ζωή που κάνεις, δεν έχεις κανέναν λόγο να στεναχωρεθείς με την μπούρδα που θα γράψει ένας άνθρωπος που είναι δυστυχισμένος και αποτυχημένος σε όλους τους τομεις. Αν ήταν ερωτευμένος, έκανε καλό σεξ, αν είχε καμία δουλειά που να του άρεσε, το τελευταίο πράγμα που θα νοιαζόταν ήταν να μπει στο instagram για να γράψει πράγματα. Βέβαια άλλο τι λέω εγώ, άλλο τι λέει ένα παιδί που το ζει στην αυλή του σχολείο. Όταν μεγαλώσεις και είσαι χαρούμενος δεν έχεις λόγο να το κοιτάς αυτό. Το κοιτάς μόνο ντοκιμαντερίστικα για να καταλάβεις πόσο πίσω είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας".

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στη συμμετοχή της φίλης του Αγγελικής Λάμπρη στο Survivor.

Αρχικά είδα αρνητικά την απόφαση της Αγγελικής να πάει στο Survivor. Φοβόμουν ότι δε θα άντεχε, ήταν αδύνατη. Όμως, την Αγγελική την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και επειδή πέρασε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της, χώρισε και κάπου έχασε την τρέλα που έχει, τον αυθορμητισμό, την τάση να μιλάει με τα πουλιά και τα πράγματα που μας έκαναν να γελάνε. Είχε κλειστεί πολύ και το είδε αυτό το πράγμα ως ότι θα σηκωθώ από τον καναπε, θα ρίξω όλα τα πράγματα που έχω στο τραπέζι και θα κάνω κάτι παράτολμο. Οπότε, ήθελα να πάει και να το ζήσει. Γέλασα πάρα πολύ, το έβλεπα όταν ήταν η Αγγελική. Αν καταλαβαίνω πως αυτό έχει ανάγκη η καρδούλα της, να φυγει από τη δυσκολία που πέρασε και να κάνει κάτι τρελό για όσο κρατήσει, πολύ καλά έκανε και πήγε. Βέβαα, της είπα "Αγγελική μου, είσαι 45 κιλά, θα χάσεις και 5 από την πρώτη εβδομάδα". Ήταν πάντα αδύνατη".

Διαβάστε Ακόμα