Το The Voice επέστρεψε με το δεύτερο live των "Cross Battles" το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και με τη Δούκισσα Νομικού φυσικά στο τιμόνι της παρουσίασης.
Η διάσημη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του μουσικού show φορώντας ένα λαμπερό ροζ κοστούμι και αμέσως υποδέχθηκε τους τέσσερις κριτές, δηλαδή την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.
Πριν ξεκινήσει μάλιστα το διαγωνιστικό μέρος, έκανε την ανακεφαλαίωση υπενθυμίζοντας πως μέχρι στιγμής, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Πάνο Ζουμουράκη έχουν από έναν διαγωνιζόμενο για τον ημιτελικό της επόμενης Παρασκευής, ο Σάκης Ρουβάς δυο διαγωνιζόμενους και η Έλενα Παπαρίζου τρεις διαγωνιζόμενους.
Δες την εντυπωσιακή έναρξη!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr