Follow us

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ απαντάει στα πικρόχολα σχόλια & κάνει αποκαλύψεις!

"Φήμες λένε ότι η Μαρινέλα ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ηρακλή με τη σύντροφό του"

Μανταλένα Κουβάτση
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ήταν ο νικητής του GNTM και σήμερα μέσα από τη "Φωλιά των Κουκου" κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια που έγιναν για εκείνον στα social media.

Ο ίδιος σχολίασε το ότι έλεγε συνεχώς τη λέξη μπρο, λέγοντας: "Τη λέω τη λέξη από όσο με θυμάμαι, αλλά τη μάνα μου δεν την έχω πει ακόμη μπρο".

Μάλιστα ένα από τα σχόλια τον ήθελε να είναι ζευγάρι με την Μαρινέλα, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ωστόσο μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Κρικοριάν αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή ότι οι δύο πρώην παίκτες είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά όταν ήταν στο σπίτι του GNTM.

"Πλησίασαν ο ένας τον άλλο και είδαν ότι ταιριάζουν σε κάποια πράγματα. Φήμες λένε ότι η Μαρινέλα ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ηρακλή με τη σύντροφό του, γι’ αυτό και όταν τελείωσε το παιχνίδι αποφάσισε να χωρίσει με την Αγγελική. Στη συνέχεια, κατέβασε και από το Instagram κοινές τους φωτογραφίες. Θα ανεβάσει φωτογραφίες με τη Μαρινέλα; Ήταν κάτι που δεν είχαμε δει στα επεισόδια του GNTM, αλλά οι πληροφορίες μας είναι ασφαλείς. Ήταν κάτι που είχε συμβεί" είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr