Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του

Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram του

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο μεγάλος νικητής του τρίτου κύκλου του GNTM! Το μοντέλο λίγη ώρα μετά το τέλος του ριάλιτι αποκάλυψε πως χώρισε με την αγαπημένη του, Αγγελική και πλέον είναι ελεύθερος.

Συγκεκριμένα μιλώντας στους "Κουκου" είπε: "Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές".

Έτσι μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού τους, ο 20χρονος αποφάσισε και διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο Instagram και πλέον έχει αφήσει μόνο τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει.