Follow us

Big Brother | Ο Θέμης ξεκαθαρίζει για τη Σοφία & "καρφώνει" την Άννα Μαρία

Τι είπε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του "Big Brother";

Θέμης Κανέλλος

Ο Θέμης Κανέλλος ήταν ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν από το live του Big Brother και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στο "Love It”.

Ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φιλία, αλλά και στις εντάσεις που είχε με τη Σοφία Δανέζη, αλλά και στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη με την οποία είχε έρθει κοντά τις τελευταίες εβδομάδες.

Αρχικά για τη Σοφία, είπε: "Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ένιωσα ότι άλλαξα, αλλά έγιναν κάποια πράγματα τότε με την Σοφία και με έκαναν να θέλω να μιλήσω. Έχω δει στο παρελθόν πως μίλαγε σε άλλους συγκατοίκους και έχει πει και η ίδια ότι δεν είμαστε φίλοι και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο Δημήτρης, με έκανε να νιώσω ότι το λέει επικριτικά και προσπαθεί να με μειώσει. Η αντίδρασή μου ήταν άμυνα, γιατί είχα στεναχωρηθεί. Έκλαψα για αυτό το πράγμα και στεναχωρήθηκα. Στο θέμα με την Σοφία με ενόχλησε το θέμα συμπεριφοράς και στη συνέχεια άλλα πράγματα που έγιναν με τον Ζακ, μεταξύ μας και πολλά άλλα".

Και συνέχισε λέγοντας: "Έχω δει τα σχόλια ότι μπορεί να μην ήταν ωραίος ο τρόπος μου λόγω του γεγονός ότι φαινόταν ότι κάναμε παρέα, αλλά εγώ δεν ένιωθα έτσι, γιατί η ίδια το είχε πει. Μπορεί να ήταν λάθος ο τρόπος ίσως, αλλά όσα πράγματα της είπα ήταν αλήθεια. Δεν της είπα ποτέ ψέματα, δεν προσπάθησα να βάλω λόγια στο στόμα της και η ίδια τα έχει όλα αυτά που της είπα. Απλά της τα είπα μπροστά της., αντί να πάω να τα πως με τον Ζακ και να κουτσομπολέψουμε ή να μπω στο δωμάτιο επικοινωνίας. Δεν θα της ζητήσω συγγνώμη"

"Εγώ δεν μπήκα για τα 100.000 ευρώ γιατί ήξερα ότι δεν θα τα κερδίσω. Είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία και έχουμε περάσει πολλά άσχημα πράγματα σαν κοινότητα και πίστευα πως όταν βγω ο κόσμος θα με μισεί. Πέρασα όμως, το μήνυμά μου, οπότε μπορεί να μην κέρδισα τα χρήματα, αλλά πέτυχα αυτό που ήθελα. Ήταν σαν δικαίωση. Μου έστειλαν πολλά παιδιά και μου είπαν ότι τα βοήθησα. Μου έστειλαν και γονείς και μου είπαν ότι τα παιδιά τους με λατρεύουν. Πολλοί γονείς μου είπαν ότι στην αρχή με παρεξήγησαν" τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη φιλία του με την Άννα Μαρία είπε: "Η σχέση μας με την Άννα Μαρία ξεκίνησε πολύ όμορφα. Είχε και τις δικές της ερωτήσεις. Ήταν κάπως περίεργες, αλλά το έβλεπα σα να μιλάς σε ένα 5χρονο. Μετά έγινε όλο αυτό που δεν είπε η ντροπή των γκέι, αλλά ότι εξευτελίζω τον εαυτό μου. Όταν το είπε σε μένα το ένιωσα πως το είπε πιο στοργικά. Για αυτό δεν είχα αντιδράσει. Όταν μου το είπε η Ραμόνα αντέδρασα, γιατί είχαν γίνει ήδη και κάποια πράγματα με άλλους συγκατοίκους και με έκαναν να σκεφτώ πως η Άννα Μαρία προσπαθεί να μου κάνει επίθεση για το γεγονός πως είχα βγει με το στρινγκ να κάνω ηλιοθεραπεία. Μου φάνηκε πολύ χαζό και μαλώσαμε έντονα. Στην αρχή ένιωσα ότι προσπαθεί να μάθει για εμένα, αλλά μετά ένιωσα ότι έβλεπε 100.000 ευρώ γιατί ο Θέμης ήταν δυνατός αντίπαλος. Μου είπε ότι με ψήφισε ως δυνατό παίκτη και ένιωσα πως προσπάθησε να με μειώσει και να κάνει μια "συντηρητική” Ελλάδα να στραφεί εναντίον μου και ό,τι έχω χτίσει εκεί μέσα να το καταστρέψει. Όχι για τα χρήματα, όσο για το γεγονός ότι μπόρεσα να βοήθησα έστω και ένα παιδί, κι αυτό θα με έκανε να κοιμηθώ ήσυχα το βράδυ. Ήταν πολύ πιο βαθύ".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Πιστεύω πως η Άννα Μαρία είναι ένα άτομο που δε δείχνει τον εαυτό του. Πριν μπούμε στο παιχνίδι περάσαμε εξετάσεις από ψυχολόγο. Η Άννα Μαρία είναι μια χαρά. Όλο αυτό είναι too much. Έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής. Οπότε πιστεύω πως είναι κάτι ψεύτικο, κάτι στρατηγικό. Ξέρω πως και άλλα άτομα το έχουν πει αυτό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το πώς το βλέπει ο τηλεθεατής και πως εμείς μέσα στο Big Brother".

Διαβάστε Ακόμα