Τα MAD VMA θα επιστρέψουν μέσα από τη συχνότητα του MEGA, μιας και φέτος θα πραγματοποιηθούν μόνο τηλεοπτικά και χωρίς κοινό. Ωστόσο φαίνεται πως υπήρξε ένα μπέρδεμα στις πρόβες με τα rapid test.
Συγκεκριμένα όπως αποκαλύφθηκε στη "Φωλιά των Κουκου" ένας καλλιτέχνης βρέθηκε θετικός.
Αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου είπε: "Πες μας σε παρακαλώ αυτό που συνέβη το Σαββατοκύριακο και χθες συγκεκριμένα με την είδηση πως ένας από τους καλλιτέχνες που πήγε να κάνει την πρόβα του για τα Mad awards βρέθηκε θετικός στο rapid test που έγινε και ενώ θα έπρεπε να μείνει κανά δίωρο μέσα για την πρόβα του και βγήκε απευθείας έξω".
Με τον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη να συμπληρώνει ότι: "Έγιναν οι πρόβες και το Σάββατο και την Κυριακή ανά τρεις ώρες για λόγους ασφαλείας. Έχει διαμορφωθεί ένας ειδικός χώρος για να γίνονται τα rapid test προς όλους τους παρευρισκόμενους. Να πούμε ότι μπαίνουνε μέσα μόνο οι καλλιτέχνες και οι χορευτές τους. Το μακιγιάζ και τα ρούχα είναι στα αυτοκίνητα έξω και όποιος μπαίνει κάνει το τεστ στον διαμορφωμένο χώρο και μετά μπαίνουν στην πρόβα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr