
«Δε βρέθηκα ποτέ κοντά στο να κάνω οικογένεια. Δεν έχω δεχτεί πρόταση γάμου ούτε και έχω κάνει εγώ. Έχω φλερτάρει άντρα. Το μεγάλο στοίχημα είναι να διεκδικείς καθημερινά αυτά που θες από τη σχέση σου. (…) Δεν είμαι καθόλου των ευκαιριακών σχέσεων. Είχα μια μακροχρόνια σχέση τεσσάρων χρόνων. Ήταν μια ατυχής ιστορία. Μια πολύ μεγάλη αγάπη και ένας πολύ μεγάλος έρωτας, που με πόνεσε πάρα πολύ και εξακολουθεί να με πονάει. Επήλθε χωρισμός και ήταν μεγάλο το χαστούκι. Υπήρξαν εξωγενείς παράγοντες και προβλήματα που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Είχε παιδιά και αυτά είναι πάντα σε πρώτη μοίρα και η προτεραιότητα ενός ανθρώπου. Το στοπ μπήκε από την έλλειψη των αντοχών και των δυο» αποκαλύπτει η τηλεοπτική ”Mαίρη”.
Όσο για την πιθανότητα επανένωσης ένα χρόνο μετά, η Δώρα Χρυσικού δηλώνει: «Έχουμε επαφή. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Ο χρόνος θα δείξει».
Τέλος, η ηθοποιός κάνει την αυτοκριτική της: «Είμαι πολύ αυθόρμητη και νευρική. Ανοίγω το στόμα μου και όποιον πάρει ο χάρος. Θα προτιμούσα να μην έχω πει πικρά λόγια σε ανθρώπους που αγαπώ».
Δες ένα απόσπασμα της εκπομπής:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr