Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, ο Αντώνης Καφετζόπουλος –νέα άφιξη- θα παρουσιάζει την εκπομπή «Εύρηκα», την οποία έκανε πριν από έξι χρόνια στο Mega. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα εκδοχή της εκπομπής είναι πιο σύγχρονη και εμπλουτισμένη με περισσότερα θέματα. Συνολικά θα μεταδοθούν 13 επεισόδια. Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται στο ποσό των 19.478 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

«Εύρηκα» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο.
Από 'κει και πέρα, η ΕΤ1 υποδέχεται τις ολοκαίνουριες καθημερινές εκπομπές «Μαμάδες» και «Μονά Ζυγά». Η θεματολογία της πρώτης αφορά στην οικογένεια, ενώ η δεύτερη θα ασχολείται κυρίως με πολιτιστικά και επιστημονικά θέματα. Η παρουσίαση των εκπομπών θα ανατεθεί σε πρόσωπα που ανήκουν ήδη στο δυναμικό της Δημόσιας τηλεόρασης.
Επιπλέον, επιστρέφουν οι εκπομπές «Μένουμε Ελλάδα» με τον Γιώργο Αμυρά και την Ρένα Τσιτσιμπίκου και το «Έχει Γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά. Μάλιστα, αποφασίστηκε η κατασκευή ενιαίων σκηνικών και για τις δυο εκπομπές.
Η συνολική δαπάνη αγγίζει το ποσό των 220.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και θα είναι χορηγία της Alpha Bank.
Τέλος, σε 13 επεισόδια ο Kώστας Γεωργουσόπουλος θα παρουσιάσει την επιμορφωτική σειρά «Μίμηση Πράξης». Το κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται στο ποσό των 9.245 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr