Το «My Greece» συνεχίζει το ταξίδι του στο γραφικό Πήλιο. Η Δέσποινα φτάνει στη Ζαγορά στο μεγαλύτερο και πιο ιστορικό χωριό του Πηλίου. Εκεί μαζεύει μήλα μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς και μαθαίνει την ιστορία του αρχαιότερου εν λειτουργία συνεταιρισμού της χώρας.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μαζί με την Δέσποινα δύο πεντανόστιμα πιάτα: Μηλόπιτα με crumble κανέλας και πατάτες γκρατινέ με βασιλομανίταρα.
Τέλος, η Δέσποινα κάνει ιππασία ακολουθώντας τα βήματα των θρυλικών Κενταύρων που συνέδεσαν το όνομά τους με το βουνό του Πηλίου.
«My Greece» κάθε Κυριακή στις 20.00 στο OPEN.