Follow us

Αντελίνα Βαρθακούρη: Καταπέλτης για το «διαζύγιο» με τον Alpha! Τα «πυρά» για τη λήξη της συνεργασίας τους & τις συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν

Η Αντελίνα Βαρθακούρη «έσπασε τη σιωπή της» και μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha. 

Ηλίας Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Αντελίνα Βαρθακούρη

Καλεσμένη στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια λίγες μόλις ημέρες μετά το «διαζύγιο» με τον Alpha, εξήγησε πως η λύση της συνεργασίας της με τον σταθμό πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ σύντομο ραντεβού και ξεκαθάρισε πως η απόφαση πάρθηκε από κοινού, αφού τον τελευταίο καιρό και μετά την εξαφάνιση της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες.

«Δεν μπορώ και δεν θέλω να πιστέψω ότι ξεκινήσαμε μια συνεργασία και η άλλη πλευρά είχε κάτι άλλο στο μυαλό της. Φαντάζομαι ότι και η άλλη πλευρά ξεκίνησε όπως ξεκίνησα κι εγώ, με τα καλύτερα» δήλωσε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη, ενώ σε ερώτηση για το αν χάρηκε τη συγκεκριμένη συνεργασία δυσκολεύτηκε να απαντήσει, όμως παραδέχθηκε: «Όσοι με ξέρουν αλλά και οι τηλεθεατές, ξέρουν ότι είμαι αυθόρμητος άνθρωπος. Δεν τη χάρηκα την εκπομπή που παρουσίαζα. Δεν ήμουν εγώ! Δεν είναι κακό αυτό, αλλά δεν ήμουν εγώ [...] Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής μέχρι το τέλος σχεδόν, δεν ήξερα τι περιλαμβάνει. Ξεκινήσαμε τα γυρίσματα και όταν βγήκε στον αέρα είδα κάτι που δεν ήμουν εγώ, δεν με αντιπροσώπευε και δεν συμφωνούσα με πολλά πράγματα. Δεν σημαίνει ότι εγώ είχα δίκιο και η άλλη πλευρά άδικο. Εγώ είχα άλλη οπτική και η άλλη πλευρά άλλη οπτική. Εγώ ήμουν του πιο αυθόρμητου άλλωστε, βγήκαν πολλές εκπομπές και μίλησαν για στημένους παίκτες και διάφορα, τα οποία όταν μια εκπομπή λέγεται "Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι", το όνομά σου μπαίνει, άρα την ευθύνη την παίρνεις εσύ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει η ευθύνη, την παίρνω όλη πάνω μου και την έχω πάρει ούτως ή άλλως γιατί είμαι τέτοιος άνθρωπος. Όταν μπαίνεις μπροστά, παίρνεις και την ευθύνη. Όταν χτυπήθηκα πάρα πολύ τον Μάιο από τους δημοσιογράφους για την εκπομπή, το παράπονό μου ήταν ότι δεν βγήκε και κανείς να με στηρίξει από αυτό το κανάλι».

Η ίδια ωστόσο στάθηκε έντονα και στις... πιέσεις που δεχόταν και αφορούσαν τη γενικότερη εικόνα της, επιλογές οι οποίες όπως είπε ήταν ενός άλλου ανθρώπου, τις οποίες δεχόταν λόγω σεβασμού, όμως όπως εξήγησε σε εκείνη δεν λειτούργησαν. «Όταν είσαι ενεργός κάνεις και λάθη. Το πρόβλημά μου είναι να χρεώνομαι για λάθη δικά μου, θέλω να κάνω εγώ λάθη. Το παράπονό μου είναι ότι ήθελα να κάνω δικά μου λάθη, ήθελα να κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τους λόγους που προκάλεσαν τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό, η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέφερε πως δεν υπήρχε ανταλλαγή απόψεων, ενώ μίλησε και για τις συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν, καθώς το συμβόλαιό της δεν αφορούσε μόνο την παρουσίαση της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» καθώς ανήκε στο κανάλι και η συμφωνία που είχαν κάνει ήταν να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα projects.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της αποκάλυψε πως ανέκαθεν η επιθυμία της ήταν για ένα ζωντανό πρόγραμμα, όμως αποφασίστηκε από κοινού, λόγω της ύπαρξης αρκετών ζωντανών εκπομπών εκείνη την περίοδο και δεδομένου ότι ξεκίνησε λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, να ξεκινήσουν με το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι». Η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της πως δεν της δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος από τον σταθμό, την ίδια στιγμή που η εκπομπή της κατάφερε να αγγίξει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης απέναντι από καλά δομημένες εκπομπές. Όσο για την πρόταση που δέχθηκε για να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεκαθάρισε πως η πρόταση δεν έγινε από τους ανθρώπους με τους οποίους μέχρι τότε βρισκόταν σε επαφή η ίδια, αλλά από κάποιον που δεν γνώριζε. «Σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχει και ο τερματοφύλακας και ο σέντερ φορ. Χωρίς σέντερ φορ με καλό τερματοφύλακα δεν πας καλά και με σέντερ φορ χωρίς τερματοφύλακα επίσης. Αν με πάρεις και με βάλεις σε κάτι που δεν ξέρω να κάνω θα κάνω κακό και στο κανάλι και στην εκπομπή και στην παρουσιάστρια. Και επίσης δεν είχαμε συμφωνήσει αυτό, δεν είχαμε γράψει αυτό στο συμβόλαιο, άρα πώς έρχεσαι και μου βάζεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω, μετά από όλο αυτό που έχει γίνει. Η πρόταση αυτή ήρθε αφού ολοκληρώθηκε το "Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι"» κατέληξε.

Διαβάστε Ακόμα