
Το γνωστό μοντέλο μίλησε στη «Στη Φωλιά των Κουκου» για τις σχέσεις του, λέγοντας όλες ήταν με μεγαλύτερες γυναίκες και ένα από τα κριτήρια που επιλέξει σύντροφο είναι ο δυναμισμός και το μυαλό. Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι: «Οι μεγαλύτερες προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους, σπαταλούν χρόνο εξίσου χρόνο και για το μυαλό τους. Γενικότερα να είναι γυναίκα, κυρία».
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο αλλά δεν ευδοκίμησε. Όσον αφορά το χρονικό διάστημα που κράτησε η μεγαλύτερη του σχέση, εκείνος απάντησε πως ήταν δυόμιση χρόνια.
Τέλος, αποκάλυψε για τη σχέση του με την πρώην σύντροφο του Μαρία Καλάβρια πως «δεν είναι εύκολη, γιατί υπάρχουν συναισθήματα και από τις δυο πλευρές. Θέλει ειδικό χειρισμό».
Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr