
Μετά το ατύχημα της Ραχήλ Μακρή, η δημοσιογράφος είναι η αντικαταστάτρια της και έτσι εμφανίσθηκε στη σκηνή του “Just the 2 of Us” μαζί με τον Ηλία Βρεττό και τραγούδησαν ένα τραγούδι της Άννας Βίσση.
Το ζευγάρι κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, μιας και είχαν κάνει μόνο δύο πρόβες. Μάλιστα όλοι τόνισαν το πόσο ταιριάζουν οπτικά πάνω στη σκηνή.
Ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον Ηλία Βρεττό για ποιον λόγο διέγραψε τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει με τη Ραχήλ Μακρή, με τον τραγουδιστή να απαντά ότι: «Το θεωρώ λίγο άβολο όταν υπάρχει μια αντικατάσταση, να υπάρχει μια εικόνα παλιότερη. Αν η Ραχήλ επιστρέψει, θα σβήσω της Ευρυδίκης. Έρχεται ένας νέος άνθρωπος, κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Δε μπορώ να έχω παλιά εικόνα. Τη μια βδομάδα είμαι με τη μία, την άλλη βδομάδα είμαι με την άλλη. Ήθελα να εστιάσουμε στο σήμερα. Για αυτό».
Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr