Follow us

Η Συνταγή της Ημέρας: Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει κατσικάκι με σάλτσα κόκκινης μπύρας

Ένα αρκετά νόστιμο πιάτο μαγείρεψε ο Απόστολος Ρουβάς στο «Πάμε Δανάη».

Πάμε Δανάη - Απόστολος Ρουβάς συνταγή

Ο γνωστός σεφ ετοίμασε κατσικάκι στη γάστρα με σάλτσα κόκκινης μπύρας.

Υλικά για τέσσερα άτομα:
Για τη σάλτσα θα χρειαστείτε:
Δύο μέτρια γλυκά κρεμμύδια
40ml ελαιόλαδο
2 κλωνάρια θυμάρι
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδου
30 γραμμάρια μέλι
300ml κόκκινη ή ξανθιά μπύρα
Λίγο γλυκό κόκκινο πιπέρι και
400ml ζωμό μοσχαριού

Και για το κατσικάκι:
1,5 κιλό κατσικίσιο μπούτι
7-8 μεσαίες πατάτες
Δενδρολίβανο
Σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:


Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα