
Μάθε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια πριν προβληθούν στην τηλεόραση:
Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου…
Μετά από μια πρώτη κουβέντα για γάμο, ο Άγγελος είναι ανησυχητικά αδιάφορος και η Βέλη αρχίζει να αναρωτιέτα αν τελικά, παντρεύονται ή όχι;
Ο Μηνάς βγαίνει στην «αντεπίθεση» και ληροφορεί την συγγραφέα Βούλα, ότι θα γίνει ζωγράφος. Εκείνη, πεπεισμένη ότι την δουλεύει, προσπαθεί να ξεσκεπάσει την απάτη.
Ο Μπάμπης βρίσκει τι φταίει και του πάνε όλα στραβά. Και δεν είναι τίποτα άλλο από «μάγια».
Ο Ηλίας ψάχνει για καινούριο σπίτι, ενώ παράλληλα ο καινούριος γείτονας Μήτσος αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει στης Καίτης υπερβολικά – και ύποπτα – συχνά.
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου…
Μόλις μαθαίνονται τα νέα του γάμου, η μητέρα του Άγγελου, καταφθάνει απ’ την Κέρκυρα. Αυτή τη φορά, δε επιστρέφει σε ρόλο διοργανώτριας!
Από την άλλη πλευρά, η Βούλα έχει επιδοθεί σε καταναλωτικό «όργιο» και ο Μηνάς, προσπαθώντας να ανακαλύψει πού βρίσκει τα λεφτά, τίθεται προ εκπλήξεων.
Η Σοφία δε μιλά στον Μπάμπη και στην Ξένια γιατί δεν της παίρνουν το αυτοκίνητο που της υποσχέθηκαν.
Τέλος, ο Ηλίας υποτίθεται ότι ψάχνει για καινούριο σπίτι, μα δεν έχει βρει τίποτα. Ώσπου η Καίτη αναλαμβάνει να του βρει εκείνη σπίτι.
Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» μας κρατά συντροφιά κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, στις 21:00.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr