Λάκης Γαβαλάς: Το ειρωνικό σχόλιο για την Ευρυδίκη του My Style Rocks: «Είναι σαν μίμος της Έφης Σαρρή, λέει ανακρίβειες»

Την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο The 2Night Show της περασμένης εβδομάδας σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς με το γνωστό καυστικό του χιούμορ. 

ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Ο γνωστός επιχειρηματίας και κριτής του show μόδας του ΣΚΑΪ μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και με αφορμή τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανέφερε: «Η Ευρυδίκη στην εκπομπή ήταν ντυμένη σαν την Έφη Σαρρή την παλιά όμως, όχι την καινούργια [...] Αυτά που λέει είναι ανακρίβειες, λυπάμαι για εκείνη, την κανακέψαμε πολύ. Μην ξεχνάει ο κόσμος ότι αυτό το κορίτσι επειδή έχει περάσει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, την αγκαλιάσαμε, την αγαπήσαμε και δεχθήκαμε και τα σχόλιά της πολλές φορές, και τις τρελίτσες της και τις δήθεν λιποθυμίες. Αυτό δεν είναι καλό. Κατ' αρχήν, Ευρυδίκη μου, ποιος θα σε πάρει σε μια δουλειά όταν βρίζεις όλον τον κόσμο έτσι; [...] Μετά Ευρυδίκη καιρό, που θα το δείτε κιόλας, υπάρχει μια φοβερή ηρεμία στο πλατό και μια σύμπνοια με την επιτροπή και τις παίκτριες».

Δες όσα είπε: