Καλομοίρα: Θα συνεργαστεί με τον Φοίβο; Τι απαντάει η ίδια;

Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένη σήμερα η Καλομοίρα. Η 24χρονη ποπ σταρ που ήρθε πριν από λίγες μέρες από την Αμερική μίλησε για τη συνεργασία της με τη Heaven αλλά και την ενδεχόμενη μετακίνησή της στη νέα δισκογραφική εταιρία του Φοίβου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Ήρθα να συζητήσω για τηλεοπτικές δουλειές. Ακούγονται πολλά για τη συνεργασία μου με τον Φοίβο αλλά εγώ ακόμα είμαι στη Heaven. Το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Ιούνιο. Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Μάκη Πουνέντη γιατί ανέλαβε αμέσως μετά τη Eurovision που εγώ έκανα ένα διάλειμμα. Τώρα συζητάμε να δούμε τι θα κάνουμε. Σκεφτόμαστε για ένα digital single. Κοιτάμε για τραγούδια, το συζητάμε και είμαι πολύ ενθουσιασμένη, δεν μπορώ να κοιμηθώ» δήλωσε.

Όσο για τις γιορτές, η Καλομοίρα είπε ότι θα τις περάσει στη Νέα Υόρκη με τους γονείς της και αμέσως μετά θα επιστρέψει.