Follow us

Ιωάννα Τούνη: Μιλάει ανοιχτά για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε!

Με δάκρυα στα μάτια εξήγησε η Ιωάννα Τούνη τι ακριβώς συνέβη με το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο απεικονίζεται σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Ηλίας Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Ιωάννα Τούνη

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά έγινε θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, όταν η είδηση πως έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο ευαίσθητο υλικό από προσωπικές στιγμές της είδε το φως της δημοσιότητας και εκείνη θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από το συμβάν και το πρόσωπό της με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Φανερά φορτισμένη και κοιτώντας με ευθύτητα την κάμερα παραδέχθηκε πως το πρόσωπο που απεικονίζεται στο video είναι η ίδια, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν είχε γνώση και φυσικά κυκλοφόρησε παρά τη θέλησή της, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή, λέγοντας πως ο χωρισμός τους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από το συγκεκριμένο βίντεο.

«Είναι πολύ στενάχωρο, άνθρωποι που νομίζεις πως γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, παρά τη θέλησή σου και ενώ βλέπουν σε πόσο κακή κατάσταση είσαι και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχτούν και να επωφεληθούν από αυτό, ακόμα και για να βγάλουν χρήματα. Όπως και να έχει, είναι άσχημο που το παιδί αυτό με το οποίο συνευρίσκομαι στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα παιδί το οποίο γνωρίζω από τα 18 μου, με το οποίο συνεργαζόμουν και δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους και παρέες. Δεν ξέρω τι με στεναχωρεί και τι με θλίβει περισσότερο, ίσως το γεγονός ότι στα 23 μου, με όλη αυτή την έκθεση που είχε πάρει το My Style Rocks, ξαφνικά διέρρευσαν γυμνές μου φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος. Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές και από έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν το περίμενες ποτέ [...] Με θυμούνται όλες οι συμπαίκτριές μου στο παιχνίδι να πλαντάζω στο κλάμα στα παρασκήνια και μετά από 5 λεπτά να πρέπει να είμαι καλά γιατί είχαμε γύρισμα. Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο, ενέργεια και φαιά ουσία, έτρεξα σε πολλούς δικηγόρους τότε για να προσπαθήσω να βγάλω κάτι και να δικαιωθώ για την τιμή μου. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε, προσπάθησα να ξεπεράσω όλο αυτό το γεγονός, δούλεψα, δημιούργησα πολύ ωραία πράγματα, είχα μια όμορφη σχέση, συγκατοικούσαμε, όλα πήγαιναν πολύ όμορφα, μέχρι που κάποιος αποφάσισε να αναδημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ. Έπρεπε να μιλήσω στο αγόρι μου και εκείνος γνώριζε τα πάντα για το περιστατικό, τα εξώφυλλα, τα άρθρα, όμως είναι άλλο να το ξέρεις κι άλλο να το βλέπεις. Οπότε αυτό το βιντεάκι μου στοίχισε μια πολύ όμορφη σχέση. Ένιωσα πολύ αβοήθητη, πολύ αδικία, είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά ένα λάθος του παρελθόντος, είναι άσχημο το ότι ενώ είμαι θύμα σε αυτή την υπόθεση, πρέπει να διαχειριστώ σχόλια του πόσο πεταμένη π@@@@α είμαι, ότι γυρίζω τσόντες.. μπορεί να δει κάποιος αυτό το βίντεο και να σκεφτεί ότι το έχω γυρίσει εγώ για να κερδίσω το οτιδήποτε μέσα από αυτό; Προσπαθώ να το εξαφανίσω εδώ και τρία χρόνια και επανέρχεται ξανά και ξανά και όλοι μιλάνε γι' αυτό εκτός από μένα» είπε μεταξύ άλλων στο διάρκειας 13:21 δευτερολέπτων βίντεο.

Δες το!

Διαβάστε Ακόμα