

Ένα υπερσύγχρονο εμπορικό συγκρότημα εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα στη λεωφόρο Συγγρού. Ο λόγος για το Agora Sygrou, το νέο επιχειρηματικό δημιούργημα του Ομίλου Παπαθεοχάρη, στο πάρτι για τα εγκαίνια του οποίου συναντήθηκε η Άννα Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο.

Αριστερά: Η Άννα Βίσση με total black look. Δεξιά: Ο Αντώνης Ρέμος με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Πριν από λίγες μόνο μέρες, η Άννα είχε βρεθεί στο Διογένης Studio, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης, ενώ κι εκείνος έχει προτιμήσει αρκετές φορές φέτος το Αθηνών Αρένα για τη διασκέδασή του.

Στο ξενοδοχείο King George διοργανώθηκε η επίδειξη του σχεδιαστικού διδύμου Nikos-Takis, στην οποία συμμετείχε η Ανθή από το «Next Top Model», ενώ το ρόλο της παρουσιάστριας είχε αναλάβει η Ελίνα Καντζά.

Η Ευαγγελία Αραβανή, η Χριστίνα Αλούπη, η Κατερίνα Σκουρλή και η Στέλλα Γιαμπουρά διασκέδασαν στο Villa Mercedes.

Μάλιστα, η Χριστίνα συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Κώστα Γκρέκα — η σχέση τους φαίνεται πως διανύει μια καλύτερη περίοδο τελευταία, αφού οι δυο τους έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις. Σε λίγες εβδομάδες όμως η Χριστίνα θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για σεμινάρια υποκριτικής. Εδώ, το ζευγάρι ποζάρει στο φακό μαζί με τη Στέλλα Γιαμπουρά.

Στο Villa Mercedes διασκέδασε και η Τάμτα με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Αλλά και η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι πολύ διαχυτικοί στις κοινές τους εμφανίσεις αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων — παρά το γεγονός ότι η Τζούλια λίγες μόνο μέρες πριν δήλωνε κατηγορηματικά ότι είναι μόνη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε το νυχτερινό κέντρο Fever, όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Ζέτα για ακόμα μία φορά δεν αποχωρίστηκε την παρέα της κολλητής της φίλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Θέατρο Άνεσις, όπου παρακολούθησε τη μουσική παράσταση «Αρχόντισσά μου Μάγισσα…» — ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Την ίδια παράσταση παρακολούθησε και ο Δημήτρης Αποστόλου με τη σύζυγό του, Μάγδα Πένσου.

Το «Αρχόντισσά μου Μάγισσα…», το οποίο σκηνοθετεί ο Γιώργος Νινιός, παρακολούθησε και ο Γιώργος Παρτσαλάκης μαζί με τους γιους του.

Ρέμος- Βίσση- Μακρυπούλια- Κωνστιντινίδου

Άννα Βίσση

Αραβανή- Αλούπη

Βίσση- Ρέμος

Τάμτα- Πετράκος

Γιαμπουρά- Γκρέκας- Αλούπη

Αποστόλου- Πένσου

Ελίνα Καντζά

Ζουγανέλης- Ρέμος

Κωνσταντινίδου- Μακρυπούλια

Μακρυπούλια- Οικονομόπουλος

Παπαδοπούλου

Ψωμόπουλος- Αλεξανδράτου

Παρτσαλάκης με τους γιους του

Ανθή Τσομπανίδου

Σκουρλή- Γιαμπουρά
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr