MasterChef: Ομαδική δοκιμασία με άρωμα Γαλλίας! Οι δύο αρχηγοί & η εντυπωσιακή είσοδος των κριτών

Μια νέα ομαδική δοκιμασία περίμενε τους 10 παίκτες του #masterchefGR. 

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Οι εναπομείναντες παίκτες βρέθηκαν στο νέο Μουσείο του ΟΣΕ, προκειμένου να αγωνισθούν σε μια δοκιμασία με άρωμα Γαλλίας. Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκαναν μια αρκετά εντυπωσιακή είσοδο, όμως είχαν και ένα ατύχημα.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ο Γιώργος σαν νικητής του τεστ δημιουργικότητας ήταν ο πρώτος αρχηγός και επέλεξε το μπλε χρώμα. Σαν αντίπαλο αρχηγό διάλεξε τη Ντέμη, μιας και δεν έχει μπει ποτέ.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Τώρα τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων ήταν στη μπλε ομάδα οι Σταύρος, Σταυρής, Μαριάννα και Διονύσης με υπαρχηγό τον Σταυρή. Ενώ στην κόκκινη ομάδα ήταν οι Δημήτρης, Τζον, Μάρλεν και Μαρία με υπαρχηγό τη Μάρλεν.

Your browser doesn't support HTML5 video.


Οι δυο ομάδες θα χρειαστεί να δημιουργήσουν πιάτα βασισμένα στο μενού 100 ετών περίπου, όπως εκείνο του θρυλικού Orient Express το 1925.

Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News