All time classic: H Μενεγάκη θυμήθηκε τη «μυθική» εμφάνιση στο «Μπράβο» με τη Ρούλα & οι συνεργάτες της την αποθεώσαν!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση της πρωτοεμφανιζόμενης Ελένης Μενεγάκη στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά στα σκαλιά του δημαρχείου της Ερμούπολης της Σύρου;

Όλα ξεκίνησαν όταν η διάσημη παρουσιάστρια συνδέθηκε με τη Σύρο και τον δημοσιογράφο του Alpha, Γιώργο Γρηγοριάδη, που συνεχίζει την περιοδεία του στη νησιωτική Ελλάδα καταγράφοντας τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Λίγο πριν το κλείσιμο της σύνδεσης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης αναφέρθηκε σε εκπομπές που έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη από τη Σύρο με την ίδια να τον διορθώνει λέγοντας πως στα σκαλιά του συγκεκριμένου δημαρχείου έχει βρεθεί ως καλεσμένη του «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά.

Θυμήσου την ιστορική αυτή τηλεοπτική στιγμή!

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προς την «βασίλισσα» της μικρής οθόνης λέγοντας: «Φανατικοί τηλεθεατές είμαστε! Βλέπαμε κι εμείς Μενεγάκη».

Your browser doesn't support HTML5 video.