Ο γοητευτικός τηλεοπτικός δάσκαλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» εμφανίστηκε με ανανεωμένο look στη Φαίη Σκορδά και μίλησε για τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στη ζωή του ο κορονοϊός αλλά και τα άμεσα σχέδιά του για το Καλοκαίρι, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μια θεατρική περιοδεία αλλά παραστάσεις στην Επίδαυρο.
«Είναι περίοδος ανασυγκρότησης και μάλιστα δεν μου φτάνει και ο χρόνος! Προσπαθώ να κερδίσω λίγο χρόνο είτε για τις "Μέλισσες" είτε για το θέατρο. Προκύπτουν συνεχώς πράγματα, βλέπω περισσότερες ταινίες, διαβάζω περισσότερα βιβλία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.
Ενώ όταν ρωτήθηκε για την επικείμενη επιστροφή των «Άγριων Μελισσών», ο πρωταγωνιστής της σειράς δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα, τα οποία όπως ανέφερε ο Γιάννης Κουκουράκης στο Live Tonight, αναμένεται να αρχίσουν μεταξύ 5 και 15 Μαΐου, σχολιάζοντας παράλληλα τι θα συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τον τηλεοπτικό του έρωτα με τη Λενιώ!
Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News