MasterChef: Η απόφαση της Κατερίνα να μην πάει στο έπαθλο & το bullying που δέχεται | Ποιον παίκτη της «κατακεραυνώνει»;

Πώς σχολιάστηκε η απόφαση της να μην πάει στο έπαθλο της δοκιμασίας του #masterchefGR;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Η μπλε ομάδα της Κατερίνας κέρδισε την ομαδική δοκιμασία, ωστόσο, η παίκτρια αποφάσισε να μην ακολουθήσει τα υπόλοιπα μέλη και έτσι επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Η διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού τόνισε στις δηλώσεις της στις κάμερες ότι έχει πάθει πολιτισμικό σοκ με όσα βιώνει μέσα στο σπίτι, ενώ είπε ότι οι άνδρες προσπαθούν να της επιβληθούν επειδή είναι γυναίκα.

«Η λέξη σεβασμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Τρώνε και τα αφήνουν όλα μέσα στη μπίχλα και περιμένουν από συγκεκριμένα άτομα να καθαρίσουν. Ο Τζον είναι συνεχώς με τη σφουγγαρίστρα στο χέρι. Ουρλιάζουν όλοι όλη την ημέρα. Ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσεις σε αυτό το σπίτι είναι να βγεις και να στήσεις ένα κοτέτσι στην αυλή να κοιμηθείς» είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας για τον Γιώργο ότι: «Ο Γιώργος είναι ένας νάρκισσος, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ένας άνθρωπος που εμένα δεν μου αρέσει. Είναι κακός άνθρωπος. Όλο αυτό που δείχνει προς τα έξω είναι ένα θέατρο».

Your browser doesn't support HTML5 video.