My Style Rocks SPOILER: Η απόλυτη ανατροπή έρχεται στο Gala! Τι θα συμβεί;

Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε πρόκειται να συμβεί στο Gala του My Style Rocks αυτής της Κυριακής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Σύμφωνα με όσα είπε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο «Μεσημέρι YES», αυτή την Κυριακή δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση παίκτριας, μετά και την οικειοθελή αποχώρηση της Ιωάννας Βαφειαδάκη.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, οι τρεις υποψήφιες παίκτριες για αποχώρηση είναι η Σοφιάνα, η Αρετή και η Ευρυδίκη, με την πρώτη να «σώζεται» από τις συμπαίκτριές της

«Μένουν υποψήφιες η Αρετή με τα συγκλονιστικά outfits που τους αρέσουν και η Ευρυδίκη που είναι όλο το My Style Rocks. Εκεί που γίνεται η εγγραφή, έχουμε πληροφορίες, ότι η παραγωγή διακόπτει το γύρισμα και φωνάζουν την κριτική επιτροπή και τους λένε ότι αφού μένον αυτές οι δύο παίκτριες εσείς να ζητήσετε στον αέρα να μείνουν και οι δύο! Ξεκινάει η εγγραφή και λένε οι κριτές να παρακαλέσουμε την παραγωγή να μην φύγει καμία. Άρα στο Gala δεν φεύγει κανένας, όλως τυχαίως!» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Your browser doesn't support HTML5 video.