Ο Κώστας βρισκόταν σε ταξίδι έχοντας περάσει στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, όταν ζήτησε από τον καπετάνιο να τον αφήσει στο επόμενο λιμάνι, «διαφορετικά θα επέστρεφε κολυμπώντας στην Ελλάδα», λέει χαμογελώντας καθώς αφηγείται την ιστορία του.
Με χόμπι του το σερφ και τα ταξίδια του για να βρίσκει το κύμα σε παραλίες ανά την Ελλάδα, ο Κώστας ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική, αφού ο ίδιος προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, λόγω του σερφ.
Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό με μεγάλη χαρά, αλλά πάντα τον απασχολεί η ιδέα της έκθεσης στον κόσμο. Τώρα μπαίνοντας στο παιχνίδι, αφήνει πίσω τον φόβο του και ξεκινά για να ζήσει την εμπειρία, δοκιμάζοντας τα πάντα μέσα στο διαγωνισμό και ...όπου τον οδηγήσει. Θα πηγαίνει βήμα- βήμα, ελπίζοντας να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού.
Your browser doesn't support HTML5 video.