Follow us

Λάκης Γαβαλάς: Οι ιδιαίτερες δηλώσεις on air: «Εμένα πρέπει να εξάγεις στον Billy Porter για να καταλάβει πως υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα»

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και φυσικά μίλησα για την προσωπική του πορεία και την πρόσφατη πολυσυζητημένη περιπέτεια που τον οδήγησε στη φυλακή.  

Λάκης Γαβαλάς & Νίκος Μουτσινάς

Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για το αν πετάει ποτέ τα παλιά του ρούχα με τον ίδιο να απαντά: «Δεν πετάω τίποτα. Γιατί καμιά φορά βλέπω ένα μπλουζάκι το πλένω, το κρατάω και δεν το φοράω ποτέ, αλλά ύστερα παρατηρώ πως αν το κουμπί έχει κάτι ιδιαίτερο είχε μια ιστορία. Δεν θέλω να πετάξω την ιστορία. Είναι κάποια άλλα πράγματα όμως, όπως τέσσερα πέντε σακάκια της ίδιας εποχής, που τα χαρίζω».

Σε συνέχεια της προηγούμενης δήλωσης πρόσθεσε: «Παλιά, όταν δούλευα ενεργά, έκανα πολλά φιλανθρωπικά και δίναμε ρούχα. Ακόμα και όταν ήμουν στη φυλακή έφερα δύο σάκους για να χαρίσω ρούχα στα παιδιά. Και μου λέει η κοινωνική λειτουργός να μην τα αφήσω γιατί δεν ξέρουμε τι μόδα είναι, τι το ένα τι το άλλο... Και της λέω "σας χαρίζουν ρούχα και δεν τα παίρνετε; Αν είναι δυνατόν". Θέλω να πω πως το έκανα ακόμα και όταν μπήκα εκεί μέσα, παρά τον καημό και την πίκρα μου...»

Πώς διαχειρίστηκε τον εγκλεισμό του στη φυλακή; «Το πρώτο τρίμηνο τρελάθηκα. Ήταν άσχημα. Δεν θα έλεγα πως ιδρυματοποιήθηκα. Συνήθισα. Είπα "Λάκη μου, είσαι πρωταγωνιστής σε ένα φιλμ που έχει να κάνει με φυλακή, έχεις τρεις χιλιάδες κουμπάρσους, όσοι ήταν σε όλες τις πτέρυγες και πάμε!". Μου πήρε τρεις μήνες να το πάρω απόφαση, δεκαπέντε μήνες έμεινα στη φυλακή» απάντησε.

Ωστόσο, ο ίδιος είχε να κάνει την προσωπική του δήλωση μέσω της εμφάνισής του στην εκπομπή: «Χαίρομαι και ευχαριστώ τον κόσμο για το πόσο κοντά μου είναι και πόσο υπέροχα λόγια μου γράφουν. Όχι πως δεν τα αξίζω, αλλά είναι τρομερό και συγκινητικό. Εγώ θέλω να πω το εξής μέσα από την εκπομπή σου... Αν όλο αυτό που μου έκαναν έδινε ένα μάθημα στους υπόλοιπους, θα το δεχόμουν. Μου έχουν πάρει αυτή τη στιγμή ακίνητα που δεν τα χρησιμοποιούν πουθενά και δεν πρόκειται. Είχα μια τεράστια εταιρία που απασχολούσε 300 άτομα, υπέροχη, πρωτότυπη εταιρία. Την έχουν εκεί, την έχω διαθέσει και δεν την παίρνουν. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια εμμονή με εμένα, την προσωπικότητά μου. Ξέρεις κάτι; Δεν αλλάζεις κάποια standards αν δεν έχεις καλό αντικαταστάτη. Αυτοί δεν είχαν! Γιατί με ρίξανε εκεί; Να κάνουν τι; Για να γυρίσει boomerang και να γίνω διάσημος μέσω αυτής μου της περιπέτειας; Εγώ ήθελα να γίνω διάσημος μέσω της εργατικότητάς μου, όχι με αυτά τα πράγματα».

Τελικά ποιοι στάθηκαν στο πλευρό του; Ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε: «Οι φίλοι που είχα παρέμειναν. Τελικά όλοι οι υπόλοιποι ήταν γνωστοί. Εγώ ήμουν και ένα άτομο που αγαπούσαν να έχουν στο τραπέζι τους. Ήμουν το βάζο για το τραπέζι, το κρινολίνο για την καρέκλα...».

Μάλιστα, βλέποντας μία φωτογραφία του, σχολίασε: «Κοίτα εδώ τι τρέλα έχω... Έξω αυτόν θα εξάγεις στον Billy Porter για να καταλάβει πως υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος που κάτι κάνει. Γιατί δεν το κάνεις; Αν όλο αυτό δεν σε κάνει να καβαλιέσαι και δεν σε ωθεί να κάνεις διάφορα πράγματα... Δεν έχω πάρει ναρκωτικά ποτέ, δεν πίνω αλκοόλ, γυμνάζομαι καθημερινά. Έχω μία αξία σαν άνθρωπος και δεν αναγνωρίζεται. Από τις Αρχές όχι, από τον κόσμο φυσικά και αναγνωρίζεται. Δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα μείνω σπίτι. Εγώ έχω επαφή με τον κόσμο, βγαίνω».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα