Follow us

Μαίρη Συνατσάκη: Στα «Μεσάνυχτα» | H μέρα που βρέθηκε εκτός τηλεόρασης & η μάχη με την ανασφάλεια

Για όλα μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Τετάρτης.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στα «Μεσάνυχτα» και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, την αγάπη για την υποκριτική, τον χωρισμό των γονιών της και τη σχέση με τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη και τέλος για την ανασφάλεια που βιώνει σε αρκετούς τομείς της ζωής της.

Ξεκινώντας από την ηλικία των 18 ετών στο MAD, η ίδια ανέφερε πως τόσα χρόνια αργότερα δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον εαυτό της τότε, ενώ θυμήθηκε πως η παιδική της αφέλεια και ο ενθουσιασμός της δεν την άφησαν να εξελιχθεί νωρίτερα καθώς δεχόταν αρκετές προτάσεις από κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας τις οποίες απέρριπτε!

Υπήρχαν όμως και τηλεοπτικές συνεργασίες και δουλειές που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα από το κανονικό με την τελευταία της δουλειά να αποτελεί το «Ξαναδέστε τους» στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. Μιλώντας γι' αυτό ανέφερε: «Σε όλα αυτά που είχαν να κάνουν με το σχόλιο, πάντα μου δημιουργούσαν μια "αβολοσύνη", αισθανόμουν πάντα άβολα να πρέπει κάθε μέρα, σε 10 διαφορετικές ιστορίες, να βρω κάτι και να σχολιάσω και πόσο "πιπεράτο" πρέπει να είναι αυτό για να αντέχεις σε ένα πάνελ. Δυσκολευόμουν πάρα πολύ σε αυτό [...] Δεν με φοβίζει να πω ότι σε κάποια πράγματα δεν ταιριάξαμε με την τηλεόραση, το είχα πολύ μεγάλο μαράζι στην αρχή όταν σταμάτησε αυτή η σχέση, όμως το βρήκα πολύ μεγάλη ευκαιρία να με κοιτάξω από απόσταση και να πω "τι δεν έκανα καλά εκεί, πώς δεν προχώρησε;" [...] Δεν έχω κλείσει το κεφάλαιο τηλεόραση, ξέρω όμως ότι αν ξαναπροκύψει θα ήθελα να πάρω αυτό που έχω καταφέρει στο Ίντερνετ και να το φέρω στην τηλεόραση, την άνεση και την αμεσότητα του Ίντερνετ να τη βάλω στην τηλεόραση».

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση με την αδερφή της, η οποία έγινε πιο στενή μετά τον χωρισμό των γονιών τους ο οποίος έγινε όταν εκείνες ήταν 18 ετών. «Εκεί που θα μπορούσε να γίνει περισσότερη κόντρα, "γύρισε" και μείναμε οι δυο μας, μείναμε μαζί, έπρεπε να συγκατοικήσουμε και να τα βρούμε [...] Όταν χώρισαν οι γονείς μου έσπασε ένα οικογενειακό μοτίβο, υπάρχει όμως η εμπειρία και η λογική να πεις ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι χώρια θα είναι καλύτερα» εξήγησε.

Κάνοντας μια κατάθεση ψυχής, η Μαίρη Συνατσάκη άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για την ανασφάλεια που έχει ως άτομο σε διάφορους τομείς της ζωής της, αναφέροντας ένα από τα πιο βασικά αρνητικά του χαρακτήρα της. «Το πιο έντονο αρνητικό μου είναι ότι δεν μπορώ να πάρω την ικανοποίηση ότι κάτι το έχω κάνει καλά. Πάντα υπάρχει μια φωνή μέσα μου που λέει "δεν ήσουν αρκετά καλή". Δεν το λέω με την έννοια ότι είμαι τελειομανής και αυτό είναι το αρνητικό μου, είναι κάτι που με παιδεύει αληθινά. Έτσι μπορεί να με επηρεάσει η γνώμη κάποιου άλλου, έτσι μπορεί να μπω σε μοτίβα ζήλειας, συνέχεια χάνω. Κάθομαι σε μια γωνίτσα και χάνω, εγώ από τον εαυτό μου. Πάντα στη ζωή μου παλεύω και πάω προς την κατεύθυνση την αντίθετη από αυτό που μου συμβαίνει, για να νικήσω αυτό που μου συμβαίνει με κάποιο τρόπο» κατέληξε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα