Τάκης Ζαχαράτος: «Το YFSF δεν έχω χρόνο να το κάνω»

Μιλάει ο Τάκης Ζαχαράτος με τον Γιώργο Μαζωνάκη;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Ο γνωστός performer μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου αναφέρθηκε στο “Your Face Sounds Familiar”, αλλά και στις διάσημες φίλες του.

Αρχικά ανέφερε: «Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που οι φίλοι μου χαίρονται με τη χαρά μου. Πιο τρελές φίλες μου από εμένα είναι η Βάνα Μπάρμπα και η Μιμή Ντενίση, που δεν της φαίνεται».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο “Your Face Sounds Familias”: «Πού να προλάβει η Μιμή να κάνει και το YFSF; Το θέατρο είναι γεμάτο συνέχεια. Το YFSF δεν ξέρω αν θα έχω το χρόνο να το κάνω. Συζητάω και για κάτι άλλο τηλεοπτικό. Δεν θα είναι το “Just the 2 of Us” θα είναι κάτι που θα προβληθεί στην τηλεόραση από Σεπτέμβριο».

Τέλος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαζωνάκη, λέγοντας: «Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά θα το κάνω, θα πάω να τον δω και στο μαγαζί».

Your browser doesn't support HTML5 video.