Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου απαντά για το My Style Rocks

Η νέα παίκτρια του show απαντάει στα σχόλια που έγιναν για τον παππού της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του My Style Rocks, η Κιάρα Μαρκέζη παραχώρησε συνέντευξη στο “Secret” και τη Σάσα Σταμάτη, όπου μίλησε για την απόφαση της να συμμετάσχει στο παιχνίδι, αλλά και για τα σχόλια που έγιναν για τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η 20χρονη παίκτρια αρχικά ανέφερε: «Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks».


Όσον αφορά για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, πρόσθεσε τα εξής: «Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου. Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω».