Βλέποντας το βίντεο για τη δημόσια αντιπαράθεση της Βάνας Μπάρμπα και της Ρούλας Κορομηλά σχολίαζε με τους συνεργάτες τους όσα είπε η κάθε πλευρά.
Τότε, η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε ότι «για τον καθένα υπάρχουν χιλιάδες πράγματα» που θα μπορούσε κάποιος να πει με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρά άμεσα λέγοντας: «Δεν υπάρχουν για τον καθένα! Επίτρεψέ μου... Όλοι κάνουμε χρόνια τηλεόραση. Εγώ θίγομαι γιατί κάνω τριάντα χρόνια τηλεόραση. Βρες μου έναν άνθρωπο που θα βγει και θα πει ότι έχω κάνει κάτι άσχημο εγώ σε συνεργάτες μου τόσα χρόνια που δουλεύω σε αυτή τη δουλειά. Ας βγει ένας μοντέρ, σκηνοθέτης, τεχνικός που θα βγει και να πει κάτι. Δεν το δέχομαι ότι για όλους υπάρχουν στραβά. Όχι!».
Μάλιστα, εμφανώς εκνευρισμένος, πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι στον χώρο αυτό έχουν μια προστασία, Κατερίνα μου, και τους θεοποιούμε ενώ δεν το αξίζουν. Και κάποιοι που έχουν φερθεί καλά σε όλους τους συναδέλφους τους βάζουμε και τους πυροβολούμε στη γωνία. Δεν θέλω να το πάω σοβαρά αλλά έτσι πάει δυστυχώς». Όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη προσπάθησε να πει ότι η Βάνα Μπάρμπα τη σχολίασε με ευγενικό τρόπο ενώ η Ρούλα Κορομηλά απάντησε «πικαρισμένα», ο διάσημος παρουσιαστής πρόσθεσε: «Ενώ αυτά που είπε στον Χατζηνικολάου δεν ήταν θυμωμένα. Άσε μας ρε Κατερίνα!».
Your browser doesn't support HTML5 video.