
Μιλώντας για τις επιθέσεις που δέχεται, η Ελένη υποστήριξε πως δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο ούτε γίνεται για τα νούμερα και μόνο. Είναι μία ενορχηστρωμένη επίθεση με συγκεκριμένο στόχο κατά την άποψή της. «Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να ξεσκίσουν αυτό που είσαι, την ψυχή σου, την επαγγελματική σου οντότητα με τόση μεγάλη χαρά. Η χαρά τους μου δημιουργεί ανατριχίλα. Σε τι να πρωτοαπαντήσω; Λέγονται πια τόσα πολλά που δεν προλαβαίνω καν να τα μάθω όλα. Μέσα μου βαθιά πιστεύω ότι ο κόσμος, η γνώμη του οποίου πραγματικά με ενδιαφέρει, στο τέλος μπορεί να καταλάβει πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα. Δεν είμαι μια εβδομάδα στην τηλεόραση. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Αν και έχω βήμα στην τηλεόραση, δεν το χρησιμοποιώ για να απαντήσω σε προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι, γιατί πιστεύω ότι ο ρόλος μου στην εκπομπή είναι να δίνω χαρά σε όσους μας βλέπουν και όχι να μεταφέρω τα προβλήματά μου. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το κάνω στο μέλλον» δήλωσε.
Οι δηλώσεις της Ελένης συνεχίζονται και επόμενο θέμα είναι οι φετινοί της αντίπαλοι: «Είναι λογικό να δει ο κόσμος τις απέναντι νέες εκπομπές. Και εγώ αν ήμουν σπίτι μου θα τις έβλεπα. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με τις θεαματικότητες. Κι αυτό το λέω και όταν με ευνοούν τα νούμερα και όταν δεν με ευνοούν. Κι έχω να σου πω ότι δεν ήμουν πάντα κερδισμένη στην τηλεόραση, όσον αφορά στους αριθμούς. Έχω υπάρξει και χαμένη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θέλω να πω ότι όταν έχεις μια μακρά επαγγελματική πορεία, δεν μπορείς να έχεις μόνο επιτυχημένες στιγμές. Θα υπάρξουν και στιγμές που θα κάνεις μια κοιλιά, που ενδεχομένως να βγει και κάτι καινούριο που ο κόσμος θα γυρίσει να το δει. Και πέρσι τέτοια εποχή, αν θυμάσαι, μολονότι παίζαμε τσίμα τσίμα με τον Γρηγόρη, έλεγα το ίδιο πράγμα: ας μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Στη ζωή δεν κερδίζεις μόνο, χάνεις κιόλας. Όσα σχέδια και να κάνεις. Όμως πώς θα εκτιμήσεις αυτό που έχεις αποκτήσει αν στην πορεία δεν έχεις χάσει και κάποια πράγματα; Αν τα έχεις όλα, τότε χάνουν την αξία τους».
Τα χαμηλά, σε σύγκριση με αυτά που έκανε παλαιότερα, ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι ικανά να κάνουν την Ελένη Μενεγάκη να αλλάξει τη δομή της εκπομπής της. «Όχι. Όσο θα κάνω πρωινό, θα κάνω το πρωινό που ξέρει ο κόσμος. Για να σ'το πω κι αλλιώς, δεν σκοπεύω να αλλάξω το προφίλ της εκπομπής μου, προσαρμόζοντάς το στα ίσως νέα μέτρα και σταθμά των αντίστοιχων προγραμμάτων που μπορεί να παίζουν εκείνη την ώρα, προσφέροντας κι άλλες επιλογές στους τηλεθεατές της πρωινής ζώνης».
Τελικά, η Ελένη έχει κάνει πλαστικές; Και αν όχι, σκοπεύει να κάνει στο μέλλον; «Ο χρόνος δεν ακουμπάει ένα πρόσωπο αν δεν έχει ακουμπήσει πρώτα την ψυχή του. Δεν έχω κάνει τίποτα. Γιατί να κάνω; Ως άνθρωπος που δουλεύει στην τηλεόραση νομίζω πως αν ήμουν χάλια θα ήταν ενοχλητικό θέαμα. Αν και πιστεύω πως στʼ αλήθεια δεν θα με ενοχλούσε. Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Είμαι ένας άνθρωπος καλομαθημένος στο να ακούω θετικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Σαφέστατα δεν είμαι όπως ήμουν στα είκοσι μου αλλά δεν θεωρώ πως έχει αλλοιωθεί το πρόσωπό μου, πως έχω κακομεγαλώσει. Νομίζω πως στα εβδομήντα μου θα είμαι μια ωραία μεγάλη γυναίκα που θα τη βλέπεις και θα λες "στα νιάτα της ήταν μια ωραία γυναίκα αυτή". Από την άλλη, γιατί τόση υστερία; Θα μεγαλώνει ο σύντροφός μου κι εγώ θα δείχνω τριάντα;».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr