Η art director του διάσημου reality μόδας βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star και έκανε τις δικές της προβλέψεις για το αποτέλεσμα, σκιαγραφώντας παράλληλα το προφίλ των τριών φιναλίστ, της Άννας Μαρίας, της Κάτιας και της Κέϊσι.
«Ζω για το σήμερα! Και οι τρεις είναι τόσο καλές, έχουν κάνει τόσο συγκλονιστική δουλειά που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο αγχωμένη, αν είχα νύχια θα τα είχα φάει!» ανέφερε αστειευόμενη, ενώ μίλησε και για τις απαιτητικές και ιδιαίτερες δοκιμασίες που συμμετείχαν τα κορίτσια στο Μιλάνο. «Η ιδέα είναι ότι πρέπει να θυμίζει περιοδικό όλη αυτή η ιστορία, παράλληλα με τον διαγωνισμό. Οπότε για εμάς το Μιλάνο ήταν μόνο συγκίνηση. Όλη η παραγωγή. Κλαίγαμε. Δεν το πιστεύαμε ότι το ζούσαμε όλο αυτό» ανέφερε.
Μιλώνας για τις τρεις φιναλίστ, η Ζενεβιέβ αναφέρθηκε αρχικά στην Κάτια λέγοντας πως «είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι που όπου και να τη ρίξεις κάνει τη δουλειά της πολύ σωστά, είναι επαγγελματίας, είναι άψογη. Δεν φοβάται τίποτα, δεν θα προβληματιστεί ποτέ για κάποιο concept. Έχει μια πολύ εσωτερική δύναμη που εμένα αυτό μου αρέσει στις γυναίκες, έχει τρομερή σιγουριά για τον εαυτό της, κάποιοι το θεωρούν έπαρση αλλά βοηθάει αυτό σε αυτή δουλειά».
«Τη λατρεύω την Κέϊσι! [...] Είναι άλλο ένα κορίτσι που ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το φοβάται αυτό και την έχει βοηθήσει και η Βίκυ και όλοι μας να το αγαπήσει αυτό το χαρακτηριστικό της και έχει πολύ δύναμη» ανέφερε για την Κέϊσι τονίζοντας πως η καλύτερή της στιγμή στο παιχνίδι ήταν η φωτογράφιση με τις χήρες, όπου όπως σχολίασε «δημιούργησε ξαφνικά σιωπή γύρω της. Δεν είναι εύκολο να τις βάλεις να βγάλουν τέτοια συναισθήματα μπροστά σε πολύ κόσμο και να το ζήσουν».
Τέλος, μιλώντας για την Άννα Μαρία, ανέφερε: «Είναι το αυτό το πρόσωπο που θα κερδίζει πάντα στα casting, θα τη θυμάσαι, θα θυμάσαι το πρόσωπό της και ίσως παίρνει τις περισσότερες δουλειές».