
Η πρώην παίκτρια του Next Top Model, Μέγκι Ντριο βρέθηκε στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης και μίλησε τόσο για την καταγωγή της, τις δυσκολίες που συνάντησε λόγω αυτής αλλά και όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα σε προσωπικό επίπεδο.
Εκμυστηρεύτηκε πως η αλβανική καταγωγή της αποτέλεσε εμπόδιο, ιδιαίτερα στα παιδικά χρόνια, ενώ έφτασε στο σημείο όπως αποκάλυψε, να παρατήσει το Λύκειο εξαιτίας του εκφοβισμού που δεχόταν! «Ήμουν σχολείο και με έδειχναν! Είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από την Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη» σχολίασε ενώ σύμφωνα με την ίδια θεωρεί πως γεννήθηκε προκειμένου να περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές στη ζωή της. Ανέφερε μεταξύ άλλων πως τελείωσε το σχολείο μέσω internet, ενώ ένα από τα όνειρά της που εκπληρώθηκε ήταν να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές.
Η προσωπική της ζωή όμως δεν ήταν πάντα ρόδινη, αφού όπως δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη, έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας εξαιτίας ενός χωρισμού. «Αυτός ο άνθρωπος μου στάθηκε σε πολλά και νόμιζα τότε πως θα είναι και ο τελευταίος μου έρωτας. Ήταν μια σχέση που κράτησε τρία χρόνια [...] Δεν ήταν όμως αυτό που γνώρισα. Όταν τον γνώρισα ήταν ο πιο απλός άνθρωπος της γης και μου είχε δείξει στοιχεία του που είχα λατρέψει. Με το πέρασμα των χρόνων όμως άλλαξε και ίσως φταίω και εγώ σε αυτό. Ο άνθρωπος αυτός με κεράτωσε! Και το κέρατο δεν το συγχωρώ, είμαι κάθετη σε αυτό. Χώρισα όταν ανακάλυψα τις απιστίες του. Δεν ήθελα με τίποτα να το παραδεχθώ και δεν ήμουν έτοιμη να τον χωρίσω. Έμεινα στη σχέση αυτή έξι μήνες ακόμη, ενώ γνώριζα ότι ήταν άπιστος» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ κατέληξε λέγοντας πως ο πρώην σύντροφός της την έδιωξε λέγοντας της χαρακτηριστικά «φύγε παλιοαλβανίδα και γύρνα στη χώρα σου, είσαι λίγη για μένα».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr