Η «βασίλισσα της νύχτας» μίλησε για τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, τους έρωτές της, τους δυο γάμους αλλά και τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Κινέτα.
Μιλώντας για την ημέρα της πυρκαγιάς αλλά και τις ώρες αγωνίας που έζησε όταν είδε την κατοικία της να καίγεται ολοσχερώς, μια κατοικία στην οποία είχε επενδύσει όπως είπε πολλά, η ίδια δεν έκρυψε την πικρία της και δήλωσε: «Στεναχωριέμαι για τα κειμήλια που είχα, το φωτογραφικό υλικό που είχα από την παιδική μου ηλικία μέχρι τώρα, χάθηκαν όλα τα ενθύμια [...] Είχα ένα ισόγειο που σώθηκε και εκεί μέσα υπήρχε το βεστιάριό μου. Εκεί μέσα ήταν όλο το θέατρο, δεν μπορώ να μετρήσω πόσα φορέματα βρίσκονται στο βεστιάριό μου, είναι για μουσείο».
Your browser doesn't support HTML5 video.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Θυμήθηκε όμως και όλες τις σημαντικές στιγμές της καριέρας της στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και μοιράστηκε άγνωστες μέχρι σήμερα ιστορίες με πρωταγωνιστές τους πλουσιότερους άνδρες της εποχής, όπως τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο. Έχοντας τη μητέρα της σε ρόλο μάνατζερ, η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε όπως είπε για πλάκα στην Αμερική καταφέρνοντας ωστόσο να κλείσει τα μεγαλύτερα συμβόλαια και να κάνει καριέρα εκεί, η οποία διήρκεσε ενάμιση περίπου χρόνο.
Η επιστροφή ωστόσο στην Ελλάδα ήταν μονόδρομος αφού ο έρωτας για έναν άνδρα που επρόκειτο να παντρευτεί την έκανε να αφήσει πίσω της την καριέρα στην Αμερική και να τον ακολουθήσει. Όμως ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ και έτσι η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέβηκε λίγο αργότερα τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν γιατρό, ο οποίος ήταν κατά 22 χρόνια μεγαλύτερός της με τον γάμο της να διαρκεί μόλις τρεις μήνες!
Your browser doesn't support HTML5 video.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Μερικά χρόνια αργότερα στη ζωή της μπήκε όμως ο Ανδρέας Πολίτης, με τον οποίο παντρεύτηκε από έρωτα, ενώ ο γάμος τους διήρκεσε 23 χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του, αφού έφυγε νικημένος από τον καρκίνο. Μίλησε επίσης και για την ατυχή εγκυμοσύνη της και εκμυστηρεύτηκε στον αέρα του «Μεσάνυχτα»: «Ήμουν έγκυος πριν παντρευτώ, ο γάμος ήταν μετά από 10 μέρες. Έπαιζα τότε στο "Ακροπόλ" και ήμουν 3 μηνών έγκυος. Νόμιζα ότι θα κάνω το παιδί έτσι! Κουραζόμουν πολύ».
Your browser doesn't support HTML5 video.
Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή που περιλαμβάνουν έναν νέο σύντροφο, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. «Είμαι με έναν κύριο πολλά χρόνια. Το λέω για πρώτη φορά. Δεν το έχω ξαναπεί γιατί έχω ξεχωρίσει την ιδιωτική μου ζωή με την καλλιτεχνική. Στη ζωή είμαι πολύ σοβαρή, αν με δεις στο σπίτι θα πεις ότι αυτή δεν είναι η Ζωζώ [...] Ζω μια ήσυχη ζωή, βγαίνουμε έξω, ταξιδεύουμε πολύ, μέρη που δεν είχα πάει πήγα μαζί του» ανέφερε.
Your browser doesn't support HTML5 video.