
Αρκετοί ήταν οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση, όμως για ακόμη ένα επεισόδιο οι τέσσερις κριτές βρίσκονται στα highlights της βραδιάς.
Αρχικά οι τέσσερις κριτές ενθουσιάστηκαν με την Angelina από την Ουκρανία. Η διαγωνιζόμενη ερμήνευσε ένα τραγούδι στα Αλβανικά, ενώ σε ερώτηση για το εάν τραγουδάει ελληνικά, η ίδια επέλεξε να τους τραγουδήσει κάτι για να το αποδείξει. Μάλιστα έκανε και τον Πάνο Μουζουράκη να ανεβεί να τραγουδήσει μαζί της, ενώ στην συνέχεια του αποκάλυψε πως θέλει να ενταχθεί στην ομάδα του.
Όταν στην σκηνή ανέβηκε ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης στήθηκε ένα πάρτι. Ο παίκτης με καταγωγή από την Βόρειο Ελλάδα αποκάλυψε στους κριτές πως εφόσον πέρασε στην επόμενη φάση θα τους τραγουδούσε και κάτι στα ποντιακά. Τότε στην σκηνή ανέβηκαν η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς δοκιμάζοντας και αυτοί τις ικανότητες τους στους ποντιακούς χορούς.
Τέλος ο Νάσος Νικολαΐδης πέρασε στην επόμενη φάση, κάνοντας και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν. Τότε όμως «πανικοβλήθηκε» και δεν ήξερε σε ποια ομάδα να πάει, ζητώντας έτσι την βοήθεια του κοινού προκειμένου να αποφασίσει. Εν τέλει επέλεξε για μέντορα του τον Πάνο Μουζουράκη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr