Follow us

‘Ινα & Τεό : Οι παραγωγοί που κρύβονται πίσω από το casting αισθησιακών ταινιών μιλούν για όλα στο The 2Nihgt Show

Η Ίνα και ο Τεό, πρωταγωνιστές αισθησιακών ταινιών, βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
‘Ινα & Τεό

Πριν λίγο καιρό είδαμε να γίνεται μεγάλο θέμα συζήτησης η πρωτοφανής συμμετοχή Ελλήνων σε casting που πραγματοποιήθηκε για την αναζήτηση νέων πρωταγωνιστών σε αισθησιακές ταινίες.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτολου βρέθηκε το ζευγάρι που έχει αναλάβει την παραγωγή των ταινιών. Μάλιστα, η Ίνα και ο Τεό είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια ζευγάρι και στη ζωή, ενώ πρωταγωνιστούν σε αισθησιακές ταινίες.

«Αν δεν είχα γνωρίσει τον Τεό, δεν θα είχα ακολουθήσει το επάγγελμα της πορνοστάρ» δήλωσε η Ίνα, με τον Τεό να απαντάει πως επειδή η σύντροφός του δεν τον άφηνε να ασχοληθεί με το επάγγελμα πήραν την απόφαση να το κάνουν μαζί. Το ζευγάρι είχε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Σειρηνάκη και στην πορεία μετά την λήξη του συμβολαίου τους, αποφάσισαν να ανοίξουν την δική τους εταιρεία παραγωγής.

Μιλώντας για το περιβόητο casting που υπήρχε ουρά 170 ατόμων, ενώ το ζευγάρι εκμυστηρεύτηκε πως έλαβε 600 mails με αιτήσεις από τις πρώτες ημέρες. Στην ακρόαση που πραγματοποίησαν παρουσιάστηκαν δημόσιοι υπάλληλοι, πτυχιούχοι του Harvard, μέχρι και δάσκαλοι, κάτι που τους προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr