Στην αρχή του επεισοδίου η Έλενα Χριστοπούλου έκανε μια έκπληξη στα κορίτσια, δίνοντας τους τα book τους. Σε αυτό κάθε βδομάδα οι διαγωνιζόμενες θα βάζουν τις φωτογραφίες τους και έτσι αυτές που θα φτάσουν στον τελικό θα έχουν γεμίσει όλο το book.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Τα 22 κορίτσια έκαναν και την πρώτη τους δοκιμασία, η οποία θα φέρει μια αποχώρηση. Η φωτογράφιση με τα φίδια ήταν στα πλαίσια μιας beauty καμπάνιας και έπρεπε να μεταδώσουν το μήνυμα «καλύτερα να φοράς το αληθινό ζώο πάνω σου παρά το δέρμα του».
Your browser doesn't support HTML5 video.
Ωστόσο η Σουζάνα μόλις αντίκρισε τα φίδια, κατέρρευσε και βγήκε έξω από το στούντιο. Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο πλευρό της για την ενθαρρύνει. Τελικά η παίκτρια κατάφερε και έβγαλε εις πέρας την δοκιμασία.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Υπήρξε και ένα απρόοπτο κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Συγκεκριμένα την ώρα που η Μαρτίνα φωτογραφιζόταν με δύο φίδια, το ένα μπήκε στο παντελόνι της με την ίδια να αρχίζει να φωνάζει.
Your browser doesn't support HTML5 video.