Follow us

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι αποκαλύψεις στον Μουτσινά: Το «κόψιμο» της εκπομπής της, ο ανταγωνισμός & τα νούμερα τηλεθέασης

Η Τατιάνα Στεφανίδου πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και τα είπε όλα!

Τατιάνα Στεφανίδου

Η διάσημη παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» της Παρασκευής και δεν δίστασε να απαντήσει ακόμα και στην πιο άβολη ερώτηση.

Η πρόκληση για τη Φουρέιρα

«Θα σου πω τι έζησα το καλοκαίρι... Αντί να μου λένε για τα θέματά μου, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν "τη χόρεψες τελικά τη Φουρέιρα". [...] Να σου πω τι γινόταν στις συσκέψεις. Τελειώναμε γύρω στις 2 και μετά έβγαινες εσύ. Εγώ πάνω από το γραφείο μου έχω τρεις τηλεοράσεις. Με το που ξεκινούσε η σύσκεψη αρχίζανε "πάλι με εσένα ασχολείται ο Μουτσινάς". Εγώ έκανα ότι δεν βλέπω λέγοντας "έλα τώρα με τις σαχλαμάρες του Νίκου". Μου έλεγαν ότι με προκαλείς για τη Φουρέιρα. Εσύ όμως δεν το παράταγες κι εσύ ήσουν τόσο γλυκούλης. Και όταν έφτασε τελευταία εκπομπή μου λένε "δεν θα του κάνεις τη χάρη;". Ήσουν τόσο γλυκούλης, να μη χορέψω μια Φουρέιρα; Σε αυτή την κοινωνική εκπομπή που έκανε δεν ταίριαζε μια Φουρέιρα;»

Η μέρα που της είπαν ότι κόβεται η εκπομπή της

«Ήταν σοκ και δέος! Επειδή είχε πάει πολύ καλά πιστεύαμε ότι πάει καλά, συνεχίζουμε μια χαρά. Αρχικά μου είπαν ότι η εκπομπή θα σταματήσει, δεν είχαν σκεφτεί ακόμα την πρόταση για το Σαββατοκύριακο. Και ήταν σοκ και δέος. Εκτός από τον εγωισμό, που πιστεύεις ότι κάνεις μια καλή εκπομπή κλπ, εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου. Που πολλοί από αυτούς είναι και χρόνια μαζί μου. Είχα άγχος πού θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι. Τι θα τους πω, πώς θα τους το πω... Και μετά ήρθε η πρόταση του Σαββατοκύριακου»

Η uber sexy εμφανιση στο πλατο & η είσοδος χορευοντας Φουρειρα!

Πρώτη φορά Σαββατοκύριακο

«Μετά το πρώτο σοκ, είμαι ο άνθρωπος που πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία. Έτσι είμαι εγώ σαν χαρακτήρας. Μετά άρχισα να λέω πως είναι μια ευκαιρία να ανανεώσω το πρόγραμμά μου, το οποίο είχε γίνει πολύ βαρύ πέρυσι. Ήταν μια ευκαιρία να κάνω καλύτερη τηλεόραση. Να πηγαίνω εγώ για θέματα, να κάνω γυρίσματα. Να κάνω καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης, γιατί το καθημερινό δεν προλαβαίνεις να το δουλέψεις και πάρα πολύ. Θεωρούσα πως θα έχω και πιο πολύ χρόνο. Ψέμα! Είναι λίγοι οι συνεργάτες, μικρή παραγωγή αλλά τρέχουμε πολύ περισσότερο»

Τα νούμερα τηλεθέασης

«Είναι αστείο να λες ότι απλά τα παρακολουθείς και ότι είσαι χαλαρός. Από αυτά εξαρτάται η ύπαρξή μας στην τηλεόραση και η δουλειά μας. Από αυτό εξαρτάται το επαγγελματικό μας μέλλον. Αν κάτι το βλέπει ο κόσμος συνεχίζει, αν όχι σταματάει. Άρα, όποιος λέει ότι δεν τον νοιάζει λέει ψέματα. Γιατί όποιο πρόγραμμα δεν πάει καλά, δεν συνεχίζει. Είναι πολύ απλά τα πράγματα»

Η Τατιανα Στεφανίδου μιλαει για τη βραδια που φορεσε το ίδιο φορεμα με τη Σία Κοσιωνη

Ο ανταγωνισμός με τη Γερμανού και την Πάνια

«Φέτος έχω πέσει πάνω σε φίλες μου. Είναι διαφορετικά τα πράγματα, πιο τρυφερός ανταγωνισμός. Τη Ναταλία τη συμπαθώ πολύ. Είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος και όσο ήμαστε στο Epsilon δεν ήμαστε ούτε κολλητές ούτε βγαίναμε έξω αλλά είχαμε μια γλυκιά σχέση. Όταν την έβλεπα πιεσμένη, σταματούσα στην Κηφισιά και της πήγαινα λουλούδια για να νιώσει καλύτερα. Την Αννίτα τη λατρεύω, πεθαίνω για την Πάνια. Η Πάνια είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορεί κανείς να γνωρίσει. Όποτε βρισκόμαστε για κάποιο λόγο ανεξήγητο λέγαμε τα σώψυχά μας. Που δεν είμαστε ούτε φίλες, ούτε κολλητές. Είμαστε ακραία διαφορετικοί άνθρωποι. Είναι λοιπόν τόσο γλυκιά η σχέση μου με τις απέναντι... Είναι και τόσο διαφορετικά προγράμματα!»

Η καθημερινότητα στο σπίτι

«Έχω τελειομανία. Έχει κάποια στοιχεία μικρού ψυχαναγκασμού. Βγαίνω από τη θάλασσα, διπλώνω την πετσέτα και την ακουμπάω γιατί θέλω να είμαι τακτική»

Διαβάστε Ακόμα